ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΣΚΑ : Η "Γωγώ" του "Καφέ της Χαράς" υπέρ της Χρυσής Αυγής

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα από το σχόλιο νεαρής ηθοποιού την οποία είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της στο Καφέ της Χαράς στο facebook με το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή.

μόνος λόγος που ξαναγίνονται εκλογές είναι με την ελπίδα να μην μπει η χρυσή αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά.

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα από το σχόλιο νεαρής ηθοποιού την οποία είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της στο Καφέ της Χαράς στο facebook με το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή.

"Ο μόνος λόγος που ξαναγίνονται εκλογές είναι με την ελπίδα να μην μπει η χρυσή αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά.

Στην βουλή.

Για να μην φωνάζει .

Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα.

Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα ,πως τα εξαγοράζεις;

Πως εξαγοράζεις τη σιωπή τους;

Την συνενοχή τους;" γράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει.

"Δεν τα εξαγοράζεις.

Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στα στούντιο του αντεννα.

Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο.

Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του.

Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δουρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.

Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση".

Στο μεταξύ η νεαρή ηθοποιός σε προηγούμενη ανάρτηση είχε μιλήσει και υπέρ του φασισμού γράφοντας "γιατί μιλάμε για φασισμό δίνοντάς του την έννοια ότι είναι κάτι κατώτερο, κατακριτέο κι εγκληματικό?

Ο φασισμός δεν είναι η ιδεολογία που στοχεύει στην εθνικιστική παρότρυνση?

Και πού ακριβώς είναι το κακό στην εθνικιστική πολιτική ιδεολογία??

ΓΙΑΤΙ να υποκύψουμε στην κατατρόπωση με κάθε μέσο της εθνικής μας ταυτότητας και με το ζόρι να γίνουμε ένα με τον υπόλοιπο κόσμο,χάνοντας έτσι ήθη,έθιμα και κάθε τι διαφορετικό που χαρακτηρίζει και μας διαχωρίζει από τους άλλους λαούς???

Και για κάποιους κολλημένους,να το πάρουμε κι αλλιώς :

Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι ο φασισμός είναι ένα δόγμα που επιτρέπει να συμβαίνουν άσχημα πράγματα με επιφανειακά αντιδραστικό και καταπιεστικό χαρακτήρα...

Αναρωτιέμαι τότε,ποιός είναι μεγαλύτερος φασίστας, αυτός που μάχεται υπέρ της πατρίδας του με όποιο τρόπο μπορεί ή αυτός που την έχει επανειλημμενα ΠΡΟΔΩΣΕΙ-ΠΟΥΛΗΣΕΙ σε βάρος ΜΑΣ σε οικονομικό,μορφωτικό,πολιτισμικό,ηθικό,σωματικό,ψυχικό,ιστορικό επίπεδο???????"

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της σεναριογράφου του Καφέ της Χαράς η οποία σε αυτές τις εκλογές στήριξε ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ.

Η Άννα Χατζησοφιά απάντησε στην Ελένη Λιάσκα μέσω facebook.

"Αγαπημένη μου Ελενίτσα, είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να πρόσκεισαι πολιτικά όπου θέλεις και όπου καλύπτεσαι ιδεολογικά.

Αναφαίρετο δικα

Keywords
Αναζητήσεις
ελενη λιασκα, ελενη λιασκα χρυση αυγη
Τυχαία Θέματα