Ο Πρίντεζης πρέπει να μείνει…

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Γιώργου Πρίντεζη συνεχίζονται, αλλά οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην σπάσει ο Ελληνικός κορμός της ομάδας. 

Σε σήριαλ, όπως όλα δείχνουν, θα εξελιχθεί η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος φόργουορντ, που έκανε πράγματα και θάματα στο final-4 της Πόλης και ανακηρύχθηκε κορυφαίος της Α1 από τη μία, και οι πρωταθλητές Ελλάδας

και Ευρώπης από την άλλη, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά είναι αρκετά μεγάλη η οικονομική απόσταση που τους χωρίζει. 

Βλέπεις οι δύο πλευρές είχαν καθίσει ξανά στο τραπέζι τον Μάιο (πριν το final-4) με τον Πρίντεζη να ζητάει 1.6 εκατομμύρια και τον Ολυμπιακό να αντιπροτείνει 1.4. Από τότε όμως άλλαξαν πολλά. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και τους δύο τίτλους που έπρεπε, ο Πρίντεζης ήταν ένας από τους κορυφαίους και μοιραία οι απαιτήσεις του ανέβηκαν στα 2.1 εκ. ευρώ. Ποσό που πάει κόντρα στην πολιτική οικονομικής λιτότητας που ακολουθούν από πέρσι οι Αγγελόπουλοι. Όμως στη περίπτωση του Πρίντεζη αξίζει να γίνει η υπέρβαση. Είναι ένα βασικότατο μέλος του (ελληνικού) κορμού που έφτιαξε ο Ίβκοβιτς κατά την περσινή χρονιά, σίγουρα ένα από τα καλύτερα 4αρια της Ευρώπης και με καταπληκτική συνεργασία με το 3αρι του Ολυμπιακού, τον Παπανικολάου.

Και, το κυριότερο, τα “κουκιά” βγαίνουν, αν σκεφτεί κανείς, ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού θα “αναπνεύσει” οικονομικά από μερικά συμβόλαια που είχε. Παπαδόπουλος, Πελεκάνος, Γλινιαδάκης, Κέσελι, Βασιλόπουλος, εγκαταλείπουν το λιμάνι, ενώ αν σκεφτεί κανείς πως και ο Ντούντα δεν ανανέωσε (το συμβόλαιό του ήταν περίπου 1.5 εκ. ευρώ), τότε τον παίρνει τον Ολυμπιακό να κρατήσει τον Πρίντεζη. Και αξίζει να το κάνει.

Και από τις δύο πλευρές ακούγεται ότι θέλουν να γίνει η συμφωνία. Από τη μία λογικό για τον Ολυμπιακό, καθώς καλύτερο 4αρι δεν υπάρχει περίπτωση να βρει στην αγορά. Από την άλλη λογικό και για τον Πρίντεζη, καθώς την προηγούμενη φορά που έφυγε για τα ξένα και τη Μάλαγα “χάθηκε” και έπρεπε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να αναγεννηθεί. Και ο 27χρονος παίκτης δεν το ξεχνάει αυτό. Άρα; Παρά την οικονομική λιτότητα στον Ολυμπιακό, στην περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη επιβάλλεται να γίνει η υπέρβαση. Έχοντας για κορμό της ομάδας τους Σπανούλη, Παπαλουκά και Πρίντεζη πρέπει να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός. Και αν χάσει τον Γιώργο, θα χάσει πολλά περισσότερα από έναν παίκτη…

Keywords
Τυχαία Θέματα