Βρέθηκε το κρησφύγετο των απαγωγέων του Καραμολέγκου

Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας ( εκτός αστικού ιστού). Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Αγίου Σεραφείμ όπου υπάρχουν πολλά χωράφια.

Στον εντοπισμό του οικήματο συνέδραμε ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο οποίος κρατήθηκε από τους απαγωγείς του την Τετάρτη.

Μετά τον έλεγχο, που διενεργείται στην κατοικία, η αστυνομία ευελπιστεί, πως θα βρει τα στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του τρίτου δράστη της απαγωγής.

«Οι δράστες δεν έχουν σχέση με την εταιρεία

μου»

Εν τω μεταξύ ο επιχειρματίας διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν έναν από τους απαγωγείς του να έχει εργαστεί στην εταιρεία του.

Παράλληλα ευχαριστεί την οικογένεια, τους εργαζόμενους, αλλά και την Αστυνομία.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καραμολέγκου έχει ως εξής:

«Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά, την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά, δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα