ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

08:56 4/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Γενέθλια στην Τεχνόπολη με ένα ρόστερ πολλών και εκλεκτών καλεσμένων.


Όποια πέτρα κι αν σηκώνεις στην εγχώρια μουσική παραγωγή της τελευταίας τριακονταετίας, έχεις καλές πιθανότητες να βρεις από κάτω τον Λάκη Παπαδόπουλο. Ο πάλαι ποτέ Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, φορτωμένος με ντουζίνες επιτυχιών που έχουν τραγουδήσει από την Αρλέτα και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέχρι τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Σάνι Μπαλτζή, για να στήσει μια επετειακή συναυλία

για τα τριάντα, ιδιαίτερα δραστήρια χρόνια του στη μουσική παραγωγή.

Μάλιστα για μη νιώθει μοναξιά επί σκηνής έχει καλέσει και τους: Αρλέτα, Γιάννη Γιοκαρίνη, Χρήστο Δάντη, Γιώργο Δημητριάδη, Ελένη Δήμου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Μηλιώκα, Μανώλη Μητσιά, Μπλε, Σάκη Μπουλά, Γιώτα Νέγκα, Onimara, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Πουλικάκο και Μπάμπη Στόκα.

Επ’ ευκαρία της συναυλίας ο ίδιος ο αεικίνητος τραγουδοποιός γράφει: «Δεν χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα. Δεν μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νιώθω σε λέξεις. Ξέρω όμως ότι νιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για την μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μου δάνεισαν τον λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν».

Κι οι περισσότεροι από αυτούς θα βρίσκονται επί σκηνής το βράδυ της 5ης Ιουνίου για ένα live tribute σε έναν πραγματικό θρύλο της ντόπιας μουσικής βιομηχανίας.

INFO: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, εισιτήρια 12 (προπώληση) και 15 (ταμείο) ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα