ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

08:32 4/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Λεάρντο Ζαρντίμ ή Αβρααμ Γκραντ; Ενας από τους δύο θα πάρει το χρίσμα του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την απόφαση που θα πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με την άφιξη του Λεάρντο Ζαρντίμ στην Αθήνα

το μεσημέρι της Δευτέρας το μυστήριο της αναζήτησης του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού θα αρχίσει να βαίνει προς τη λύση του.

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας στη συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και η προοπτική να δουλέψει στον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει σφόδρα.

Βασικός αντίπαλός του στην κούρσα…διαδοχής του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Ισραηλινός Αβραάμ Γκραντ. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι έχει συζητήσει επίσης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έδειξε κατ’ αρχήν θετικός.

Το μπαλάκι ουσιαστικά βρίσκεται στην πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος καλείται να πάρει την τελική απόφαση έχοντας να επιλέξει μεταξύ δύο εντελώς διαφορετικών υποψηφίων.

Από τη μία πλευρά υπάρχει ο νέος και…άγουρος στο υψηλό επίπεδο Ζαρντίμ και από την άλλη ο πολύπειρος αλλά ίσως κορεσμένος Αβρααμ Γκραντ. Το δίλημμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι συγκεκριμένο. Νιάτα και ενθουσιασμός ή πείρα και σύνεση;

Keywords
Τυχαία Θέματα