ΤΟ… ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Οι εκλογές δεν είναι μόνο πάνελ, ποσοστά και αποτελέσματα. Είναι και στοίχημα. Δείτε και… παίξτε ενόψει της προσεχούς Κυριακής.

Οι εκλογές είναι ένα γεγονός που παρουσιάζει (και) στοιχηματικό ενδιαφέρον, πέραν του δεδομένου ενδιαφέροντος για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, τις εξελίξεις στη χώρα μας και όλα όσα θα επηρεάσουν την επόμενη μέρα.

Είναι, λοιπόν, μία ευκαιρία το απόγευμα της Κυριακής να παρακολουθήσετε τα εκλογικά αποτελέσματα

όχι μόνο για τα ουσιώδη, αλλά και για να διαπιστώσετε αν πήγατε ή όχι… στον κουβά.

Με μία ανάγνωση των αποδόσεων στα περισσότερα στοιχηματικά site, η Νέα Δημοκρατία είναι το φαβορί των εκλογών και πληρώνει στο 1.55 η νίκη της την προσεχή Κυριακή. Αντίθετα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα τότε πληρώνει στο 13.00.

Οσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, αν πάρει τουλάχιστον 12% στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, πληρώνει στο… ελκυστικό 2.50, ενώ αν βγει πρώτο κόμμα την Κυριακή, η τιμή είναι στο 13.

Αν το ποσοστό της ΝΔ είναι τουλάχιστον στο 27.50%, πληρώνει 1.75, ενώ αν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον στο 27%, πληρώνει 1.58.

Τέλος, σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αν αυτή συγκεντρώσει τουλάχιστον 4.50% στις εκλογές, τότε πληρώνει 1.75. Σε αντίθετη περίπτωση η τιμή είναι στο -ελκυστικό- 1.95.

Για επιμύθιο, να σταθούμε και στον στοιχηματισμό σχετικά με το ποσοστό του πληθυσμού -με δικαίωμα ψήφου- που θα πάει στις κάλπες θα ψηφίσει στις εκλογές; Αν αυτό υπερβεί το 67%, τότε πληρώνει 1.85. Η ίδια τιμή ισχύει και στο ποσοστό κάτω του 67%.

Keywords
Τυχαία Θέματα