Το σενάριο για Καραγκούνη και Παναθηναϊκό

Η εκτίμηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο πρόσωπο του Γιώργου Καραγκούνη είναι δεδομένη. Οπως δεδομένο είναι το άσχημο διαζύγιο που είχε ο Παναθηναϊκός με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Αργεντινός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, κυκλοφόρησε το σενάριο επιστροφής του «τυπάρα» στην Παιανία τον Γενάρη.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί εναντιώθηκαν με την απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα

να αφήσει ελεύθερο τον Καραγκούνη, ωστόσο τη σεβάστηκαν ελπίζοντας ότι θα δημιουργήσει ένα νέο και βελτιωμένο Παναθηναϊκό. Εκ του αποτελέσματος, όμως, και βάσει της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, κατάλαβαν πόσο σημαντική είναι η απουσία του «Κάρα».

Ο ίδιος περνάει καλά στο Λονδίνο και δεν έχει παράπονα από τη μέχρι τώρα θητεία του στη Φούλαμ. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό του, αλλά τούτη τη στιγμή δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής. Θέλει να παραμείνει στην αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα βάλει κάτω τα δεδομένα και θα αποφασίσει.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, οι πόρτες για τον Γιώργο Καραγκούνη είναι ανοιχτές και αυτό το γνωρίζει καλά. Μπορεί το διαζύγιο να ήταν άκομψο, στη συνέχεια όμως δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα