Το παρασκήνιο της παραίτησης Κουίκ

Μετά από όσου αποχώρησαν και έφτιαξαν τη Νέα ΜΕΡΑ και τον Κώστα Μαρκόπουλο που ετοιμάζεται να επιστρέψει στο μαντρί της Νέας Δημοκρατίας, και ο Τέρενς Κουίκ παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος. Αιτία, λέγεται, αποτέλεσε ότι ο ίδιος είχε άγνοια για πρωτοβουλίες του Πάνου Καμμένου, όπως το ταξίδι στην Ισλανδία, και κυρίως ότι διαφωνούσε με την ιδέα της κυβερνητικής προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο

Τέρενς Κουίκ λίγο έλειψε να αποχωρήσει από το κόμμα μαζί με τους Ζώη, Μαρκόπουλο κλπ ωστόσο παρέμεινε στο κόμμα και έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, θέση από την οποία παραιτήθηκε χθες, παραμένοντας ωστόσο κανονικά βουλευτής του κόμματος.

Η αποστασιοποίηση Κουίκ, ο οποίος έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ, έρχεται να αποδυναμώσει περαιτέρω τις δεξιές αναφορές του κόμματος, το οποίο πλέον μοιάζει να εγκλωβίζεται σε ένα στείρο αντιμνημονιακό λόγο που διατυπώνουν στελέχη όπως οι Ν. Μαριάς και Π. Χαϊκάλη που, αλήθεια είναι, δεν λένε και πολλά στους δεξιούς ψηφοφόρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα