Τί χρωστάνε ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Βουλή

Να οφείλει εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ και το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει, επίσης, εξηγήσιμο μιας και, λόγω μειωμένης χρηματοδότησης και υψηλών δανειακών υποχρεώσεων, το κόμμα χρωστά σε πολλούς, ακόμη και στο προσωπικό της Συγγρού.

Το να οφείλει εισφορές, όμως, η Βουλή για τους δημοσιογράφους που απασχολεί στο Γραφείο Τύπου και το Κανάλι του κοινοβουλίου μοιάζει τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Κι όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία που

δημοσιοποίησε, λίγο πριν την παραίτησή της μετά την κατακραυγή των ασφαλισμένων, η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, η Βουλή των Ελλήνων εμφανίζεται να οφείλει 16.755 ευρώ από εισφορές 3% επί των αποδοχών των εργαζομένων. Μάλιστα, για το ποσό αυτό έχουν ήδη υπολογισθεί προσαυξήσεις, ανεβάζοντας τη συνολική οφειλή στις 17.904 ευρώ.

Λίγο υψηλότερες είναι οι οφειλές της Νέας Δημοκρατίας για τη λειτουργία του Γραφείου Τύπου του κόμματος. Οι καθυστερούμενες οφειλές ανέρχονται σε 15.709 ευρώ και οι προσαυξήσεις σε 2.411 ευρώ (σύνολο 18.121 ευρώ).

Ως μεγαλοοφειλέτης, πάντοτε εκ των πολιτικών καθώς άλλα ιδιωτικά ΜΜΕ έχουν φεσώσει με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον ΕΔΟΕΑΠ, εμφανίζεται η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, η εταιρεία του ΚΚΕ που λειτουργούσε τον 902 Αριστερά στα FΜ. Οι συνολικές οφειλές ανέρχονται σε 52.492 και οι προσαυξήσεις υπολογίζονται στις 8.910 ευρώ, με τη συνολική οφειλή να φθάνει τις 61.402 ευρώ.

Τέλος, χρέη συνολικού ύψους 14.213 ευρώ παρουσιάζει και η Left Media ΑΕ, εταιρεία που λειτουργεί τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Εξ αυτών, 11.276 είναι οι μη καταβληθείσες εισφορές και 2.937 οι προσαυξήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα