Τελευταία μέρα για την υποβολή του Ε9

- Η εδαφική έκταση βρίσκεται: Εφόσον ο χρήστης συμπληρώσει τον νομό και το δημοτικό ή κοινοτικό διαμέρισμα, τότε εάν υπάρχει μοναδική εδαφική έκταση συμπληρώνεται αυτόματα από το σύστημα, διαφορετικά ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει από τη λίστα.

- Επιφάνεια κατοικιών (τετραγωνικά μέτρα).

- Επιφάνεια επαγγελματικών ή ειδικών κτιρίων (τετραγωνικά μέτρα).

- Επιφάνεια γεωργικών κτισμάτων/αποθηκών (τετραγωνικά μέτρα).

- Εάν στο αγροτεμάχιο υπάρχει κτίσμα και έχει συμπληρωθεί η στήλη 17, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί κάποια/ες από τις στήλες 17 (α), 17 (β), 17 (γ), ανάλογα

με την κατηγορία του ακινήτου.

- Συμπληρώνεται ο Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (παράδειγμα 280550505015/0/24) ή ο κωδικός ακινήτου (17 ή 18 ψηφία), εφόσον η περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητο έχει ενταχθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

- Αριθμός παροχής ρεύματος. Επιλέγετε από λίστα «Ναι» εάν το ακίνητο ηλεκτροδοτείται ή «Οχι» εάν δεν ηλεκτροδοτείται. Η επιλογή «Οχι» σημαίνει ότι δεν υπάρχει μετρητής κατανάλωσης ρεύματος.

- Αριθμός παροχής. Το πεδίο είναι υποχρεωτικό προς συμπλήρωση στην περίπτωση που το ακίνητο ηλεκτροδοτείται. Ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει τα εννιά πρώτα ψηφία του κάθε αριθμού παροχής, και αν είναι περισσότεροι από ένας να τους διαχωρίσει με κενό χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα