Τα μοντέλα τρώνε … χαρτομάντιλα

15:07 4/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Η Κρίστι Κλέμεντς απολύθηκε από το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας της Αυστραλίας και έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Vogue Factor. Ο παράγοντας Vogue λοιπόν, σύμφωνα με την επί 25 χρόνια αρχισυντάκτρια της αυστραλιανής Vogue στα παρασκήνια των λαμπερών επιδείξεων τα μοντέλα τρώνε ακόμη και χαρτομάντιλα για να παραμείνουν αδύνατα.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, τοπ μόντελ από τη Ρωσία του οποίου δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα, της είχε πει ότι έτρωγε χαρτομάντιλα για να ξεγελάσει την πείνα του.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Τα περισσότερα μοντέλα ήταν εξουθενωμένα και νηστικά. Είχαν να φάνε για περισσότερες από τρεις μέρες. Μετά το τέλος της επίδειξης δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και τα μάτια τους από κάτω είχαν τεράστιους μαύρους κύκλους. Πολλά από τα κορίτσια κατέληγαν στο νοσοκομείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα