Τα «τιτιβίσματα» που οι πολιτικοί δε θέλουν να δεις

14:25 4/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Πρόκειται για το politwoops που ξεκίνησε από το Open State Foundation στην Ολλανδία και γρήγορα διαδόθηκε σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελληνική βερσιόν, περιλαμβάνει «τιτιβίσματα» Ελλήνων πολιτικών τα οποία δημοσιεύθηκαν και στη συνέχεια διεγράφησαν από το λογαριασμό τους.

Έτσι, διαβάζει κανείς στο http://politwoops.igraphics.gr το retweet από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος 2 ώρες μετά συνειδητοποίησε

πως αφορούσε συγκέντρωση κατά και όχι υπέρ της επένδυσης στις Σκουριές.

Σε άλλη περίπτωση, φαίνεται ότι πρώτα, και πριν από τον Πάνο Καμμένο, άνοιξε η όρεξη του Ευάγγελου Βενιζέλου για υδρογονάνθρακες.

Ο καθηγητής Αντώνης Μανιτάκης, έκανε retweet άρθρου που αποκαλούσε την ΟΛΜΕ «παιδεραστές» και «σκουλήκια».

Τα tweets καταγράφηκαν από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι σήμερα και συνοδεύονται με ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για τη δημοσιοποίηση τους, η ημερομηνία διαγραφής τους, ο χρόνος που παρέμειναν σε δημόσια θέα πριν διαγραφούν, αλλά και η πιθανή αιτία διαγραφής τους. Παράλληλα, διατίθεται η δυνατότητα αναζήτησης των διαγραμμένων tweets ανά περιφέρεια, κόμμα, πολιτικό αξίωμα ή πιθανή αιτία διαγραφής, αλλά και αναζήτηση χρήσης συγκεκριμένων λέξεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα