ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Αυτό το πακέτο θα είναι το τελευταίο, υποστήριξε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, που εκλέγει σήμερα Γραμματέα. Ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε ότι θα ληφθούν επώδυνα μέτρα και έθεσε ως στόχο να αποφύγουμε την επιστροφή στην δραχμή

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε στο κόμμα του το σκηνικό «τρόμου» με αντίπαλο, τι άλλο, το λόμπυ της δραχμής, και στην ουσία ζήτησε

συνοχή, καθώς η προσοχή του κ. Σαμαρά είναι στραμμένη στο δύσκολο έργο να περάσουν από τη Βουλή τα επώδυνα μέτρα του πακέτου των 11,66 δισ. ευρώ.

Μπροστά στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του ο κ. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη να ληφθούν τα επώδυνα μέτρα υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «αυτό το πακέτο θα είναι το τελευταίο».

Δήλωσε ότι είναι απαραίτητο για να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση του δανείου που θα πάει όλο στο εσωτερικό της χώρας για να κινηθεί η οικονομία και έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ο κ. Σαμαράς, μίλησε και για την ανάγκη κομματικής ανασυγκρότησης, τονίζοντας: «Οφείλουμε να μην ξεχνάμε την πολιτική δύναμη που μας έδωσε τη νίκη και είναι το κόμμα μας. Δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή με την κοινωνία και γι’ αυτό χρειαζόμαστε το κόμμα. Πρέπει να το αναδιοργανώσουμε, να εκλέξουμε το νέο γραμματέα και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας, αφού άλλαξαν τα καθήκοντα και οι προτεραιότητές μας. Χρειαζόμαστε νέο γραμματέα που θα αναδιατάξει τις κομματικές οργανώσεις και θα προετοιμάσει το κόμμα για το συνέδριο που θα είναι μεγίστης σημασίας».

Διαβάστε επίσης: ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΛΟΓΗ-ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ «ΓΑΛΑΖΙΟΥ» ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα