ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ Ο ΓΚΑΡΙ ΓΚΛΙΤΕΡ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι, όπως λέει η ελληνική λαϊκή παροιμία, αλλά και όπως αποδεικνύεται με τον Γκάρι Γκλίτερ, τον πρώην σταρ της βρετανικής σκηνής.

Εδώ, βέβαια, δεν πρόκειται για ένα απλό χούι, αλλά για διαστροφή, μιας που ο Γκάρι Γκλίτερ είχε συλληφθεί πριν από χρόνια και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης περίπου τριών ετών στο Βιετνάμ για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών. Σήμερα συνελήφθη ξανά από την βρετανική αστυνομία, αυτή την φορά για το ίδιο ακριβώς έγκλημα.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας, ο οποίος είναι γύρω στα εξήντα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου μετά τη σύλληψή του σήμερα το πρωί στη βρετανική πρωτεύουσα για «σεξουαλικά εγκλήματα» στο πλαίσιο της έρευνάς της «Σάβιλ και άλλοι».

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα στο Λονδίνο τον πρώην σταρ της ποπ Γκάρι Γκλίτερ στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιεί γύρω από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών που φέρεται ότι διέπραξε ο πρώην παρουσιαστής του BBC Τζίμι Σάβιλ, μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα