Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα ή …«ανεκπλήρωτα Ζάππεια»

07:40 9/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Μιλώντας για «success stories» που δεν υπάρχουν, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «αοριστολογίες χωρίς ουσίας για την πραγματική αγορά, που πλήττεται» και για διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας.

«Αυτή η δικομματική κυβέρνηση με ακραίες πολιτικές, συνθλίβει τα μεσαία και αδύναμα κοινωνικά στρώματα, και τα ωθεί σε ακραίες πολιτικές επιλογές», είπε, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι «συνεχίζει να πολιτεύεται υπό το βάρος των ανεκπλήρωτων Ζαππείων και ακόμη χειρότερα δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει τις θυσίες του Ελληνικού λαού».

Τον κατηγόρησε δε, ότι παρουσίασε ως επιτυχίες, επιτεύγματα

προηγούμενων κυβερνήσεων, «δείχνοντας» αυτές του ΠΑΣΟΚ στις οποίες συμμετείχαν ως υπουργοί τόσο ο ίδιος όσο κυρίως ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, και θυμίζοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς τότε τις αντιπολιτεύτηκε, αρνούμενος εθνική συμπόρευση.

«Η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, έχει προτείνει τον αδάπανο τρόπο για να στηριχτεί η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και να μην στηρίζεται στο “Θα δούμε…” του κ. Σαμαρά που ακούστηκε -και αυτό- σήμερα στη ΔΕΘ». είπε με νόημα…

Keywords
Τυχαία Θέματα