Στροφή στην… επικοινωνία για το ΠΑΣΟΚ

Στροφή στην επικοινωνία επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ λίγους μήνες πριν από το συνέδριό του και ενώ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα – ακόμα και επιβίωσης – στο εσωτερικό του…

Σε ένα ρευστό τοπίο, με το ΠΑΣΟΚ να κατρακυλά συνεχώς στις δημοσκοπήσεις, τον Ανδρέα Λοβέρδο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, θέτοντας ως και θέμα ηγεσίας και τον

Θεόδωρο Πάγκαλο να ζητά αλλαγή στον τρόπο εκλογής του προέδρου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να βρει τον βηματισμό που θα οδηγήσει το κόμμα στο συντακτικό συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού του σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται πλέον η Επικοινωνία, ένας τομέας όπου το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Τα τελευταία μάλιστα εντάθηκαν μετά την παραίτηση του Γιάννη Δατσέρη από τη θέση του επικεφαλής στον αντίστοιχο τομέα, αλλά και την ‘καρατόμηση’ του Δημήτρη Χόνδρου από τη θέση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Στην Ιπποκράτους λοιπόν και με αυξημένες αρμοδιότητες στον Τομέα της Επικοινωνίας οδεύει τώρα ένα δοκιμασμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Καρύδης. Άνθρωπος συμπαθής και χαμηλών τόνων, με μεγάλη εμπειρία στα κομματικά δρώμενα αλλά και τη Βουλή, καλείται να αναλάβει ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο τομέα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για το ΠΑΣΟΚ όπως αυτή. Η απόφαση θεωρείται από τους παροικούντες την Ιπποκράτους ειλημμένη, αν και εκκρεμεί μία συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος, που πάντως δεν θα αργήσει.

Το αντικείμενο άλλωστε μόνο άγνωστο δεν είναι για τον πρώην βουλευτή. Στο παρελθόν, επί προεδρίας Κώστα Σημίτη και με Γραμματέα τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο κ.Καρύδης υπήρξε υπεύθυνος Τύπου του κόμματος, ενώ η ‘χημεία’ του με τους δημοσιογράφους παραμένει εξαιρετική. Η γενική εποπτεία ασφαλώς θα παραμείνει στην εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ τις αρμοδιότητές του ως υπεύθυνος γα τα επαρχιακά μέσα θα διατηρήσει και ο Αντώνης Λιάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα