Στην Προανακριτική Επιτροπή σήμερα ο Βενιζέλος

09:26 4/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Πρόκειται για το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που προσέρχεται στην Επιτροπή και η κατάθεσή του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Καταθέτοντας πριν από λίγες ημέρες ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης υποστήριξε ότι παρέδωσε στις 8 Ιουλίου του 2011 -και όχι τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου όπως αρχικά είχε δηλώσει- το επίμαχο usb με τη λίστα Λαγκάρντ στον κ. Βενιζέλο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα

με την πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., έγινε αντιγραφή στο usb το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ανοίγονται τρία αρχεία από τον χρήστη user V.

Παράλληλα, σήμερα ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προκειμένου να του προτείνει να καταθέσει το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης.

Πήρε πίσω τα περί ανοιχτής κατάθεσης Βενιζέλου

Χθες κ. Μαρκογιαννάκης άναψε φωτιές όταν ανέφερε ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να μην είναι κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση Βενιζέλου, αλλά να την παρακολουθήσουν και δημοσιογράφοι. Στη συνέχεια ωστόσο φέρεται να ανασκεύασε και να απέδωσε την πρότασή του σε αστεϊσμό. Άλλωστε αν η μυστικότητα παραβιαστεί κινδυνεύει με ακυρότητα όλη η διαδικασία της έρευνας από τη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα