Στην Ιταλία ο Τσίπρας πάει… καλά

07:32 6/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Πρόκειται για το ψηφοδέλτιο που συγκροτούν διανοούμενοι και προσωπικότητες της Ιταλικής Αριστεράς, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να στείλουν μήνυμα υπέρ της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν. Τα πρώτα βήματα του «ψηφοδελτίου Τσίπρα» έγιναν στη Ρώμη, καθώς 6 προσωπικότητες της Αριστεράς διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου και τάχθηκαν υπέρ της ανάγκης να υπάρξει ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα, ως η πλέον ένθερμη οπαδός της ιδέας

εμφανίζεται η Μπάρμπαρα Σπινέλι, που αποκάλυψε ότι μόνο στο Μιλάνο έχουν ήδη συσταθεί 3 επιτροπές για την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει πόσο… εμπνέει την Ιταλική Αριστερά (πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος που παραμένει «πιστό» στον Περισσό…) καθώς μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη προκειμένου να δώσει το «παρών» σε σχετική εκδήλωση στη Ρώμη, στο θέατρο Βάλε. Η συνέντευξη Τύπου των προσωπικοτήτων προβλήθηκαν χθες στο ιταλικό δημόσιο κανάλι RAI 3 και στην πρώτη σελίδα της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας, της Repubblica.

Keywords
Τυχαία Θέματα