Στην αντεπίθεση ο Καψής για το άρθρο του γιου του

Ερωτηθείς για το άρθρο του γιου του Γιάννη, στο οποίο χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ως «golden boy του κομματικού σωλήνα», ο Παντελής Καψής, υπερασπίζεται τον γιο του και το δικαίωμά του στην άποψη.

«Ο γιος μου είναι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής της πολιτικής και έγραψε ένα άρθρο. Δεν θεωρώ ότι είναι θεμιτό να εντοπίζεται η συγγενική του σχέση για να γίνει κριτική ή να υπερπροβληθεί», λέει, υποστηρίζοντας

πως είναι δική του άποψη και πως ο ίδιος χαίρεται που έχει άποψη.

«Χαίρομαι που είναι ενεργός πολίτης. Είναι η δική του άποψη και πιστεύω πρέπει να κριθεί για τη δική του άποψη, όχι για τις συγγενικές του σχέσεις», λέει, χαρακτηρίζοντας –έμπειρός δημοσιογράφος ο ίδιος- ως «πρωτοφανές» το ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας επειδή έχει συγγενική σχέση μαζί του.

Επιτίθεται μάλιστα σε όσους «κουνούν το δάκτυλο» πως εκείνος τον …άφησε να γράψει, «λες και ένας νεαρός επιστήμονας θα πάρει άδεια από τον πατέρα του για να γράψει».

Ο Neo πάντως, πιστεύει πως την επόμενη φορά που θα νιώσει την ανάγκη να γράψει ο «νεαρός επιστήμονας», μάλλον θα τον …ρωτήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα