Η Turkish Airlines γιορτάζει 66 χρόνια στην Αθήνα

Η Ελλάδα αποτελεί μία πολύ σημαντική αγορά για την Turkish Airlines και αυτό γίνεται φανερό μέσα από πληθώρα ενεργειών της αεροπορικής εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθήνα αποτέλεσε ιστορικά τον πρώτο διεθνή προορισμό της Turkish, ενώ διοργανώνει δημοσιογραφικά ταξίδια

και ταξίδια γνωριμίας (FAM trips) από όλο τον κόσμο, πιστεύοντας στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά. Ως αποτέλεσμα αυτών των δράσεων, παρατηρείται αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τους προορισμούς της Turkishw Airlines.

Η Γενική Διευθύντρια των Τουρκικών Αερογραμμών στην Aθήνα κ. Gulay Ozturk, με την ευκαιρία του εορτασμού των 66 χρόνων παρουσίας της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Με τη σημερινή διοργάνωση μας παρουσιάζεται η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους τους επιβάτες της Turkish Airlines και φυσικά το σύνολο των συνεργατών μας σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας, από τις τοπικές αρχές έως και τα τουριστικά πρακτορεία. Θα θέλαμε ειδικά να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για τη συνεχή υποστήριξη που μας παρέχει, σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του αεροδρομίου.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να δίνουμε τον καλύτερo εαυτό μας, με σκοπό να καλλιεργήσουμε και να βελτιώσουμε τους δεσμούς της εταιρείας μας με όλους τους συνεργάτες μας, παλαιούς και νέους, στην ελληνική αγορά.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί τα 66 χρόνια παρουσίας μας στην αεροπορική αγορά της Αθήνας και ευχόμαστε να ζήσουμε αντίστοιχες και ακόμα καλύτερες στιγμές στο μέλλον».

Η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά γιορτάζουμε σήμερα τη συμπλήρωση 66 χρόνων από την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης 2 πόλεων με τόσα κοινά στοιχεία πολιτισμού και ιστορίας. Οι Turkish Airlines είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παραδοσιακός συνεργάτης του αεροδρομίου της Αθήνας, η οποία αποτέλεσε και ιστορικά τον πρώτο διεθνή προορισμό της εταιρείας. Ακόμα και μέσα στις πολύ δύσκολες, για την αγορά της Αθήνας, συνθήκες των τελευταίων ετών, η Turkish Airlines όχι μόνο διατήρησε τα δρομολόγιά της, αλλά επένδυσε στην αγορά μας και αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας πτήσεις, γνωρίζοντας την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού και επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα μεγάλες πληρότητες .Είμαστε βέβαιοι ότι η εξαιρετική συνεργασία μας, όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.»

Σχετικά με την Turkish Airlines:
Ιδρύθηκε το 1933, διαθέτοντας στόλο που αρχικά αποτελούνταν από 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρεία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 235 αεροσκάφη (επιβατικά και cargo), τα οποία πετάνε σε 243 πόλεις σε όλο τον κόσμο, σε 42 εγχώριους και 201 διεθνείς προορισμούς. Η Turkish Airlines, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες βραβευμένη με πολλαπλά «Passengers Choice Awards» από την Skytrax. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2013, η Turkish Airlines κατατάσσεται ως «Best Airline in Europe» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ αντίστοιχα, το 2011 και 2012, η Turkish Airlines, αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρεία των 3 κατηγοριών «Best Airline in Europe», «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe». Επίσης, έχει λάβει βραβεία για τις υπηρεσίες catering, έχει αναγνωριστεί ως αεροπορική εταιρεία τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων αερομεταφορέων με ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών. Η Turkish Airlines έχει επίσης βραβευτεί ως «World’s Best Economy Class On-board Catering» από την Skytrax το 2010 και ως «Best On-board Food 2011» από την Skyscanner. Οι επιβάτες μεγάλων αποστάσεων της Business Class έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες του «Ιπτάμενου Σεφ» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Στη φωτογραφία η Ιωάννα Παπαδοπούλου και η Gulay Ozturk με το πλήρωμα του αεροσκάφους.

Πηγή: Tourism Today

Keywords
Τυχαία Θέματα