Σοκ στον Άρη!

Την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 αποφάσισε το δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας (25/11), μία εξέλιξη που φέρνει τους «κιτρίνους» της Θεσσαλονίκης στο χείλος του γκρεμού.

Η πρώτη άμεση κίνηση της ομάδας είναι η κατάθεση αίτησης αναστολής, ώστε να διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή που προστατεύει την ΠΑΕ έναντι των πιστωτών

της. Μόλις καθαρογραφεί η απόφαση (περίπου σε έναν μήνα), ο Άρης θα καταθέσει εκ νέου αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, συμπληρώνοντας τις όποιες ελλείψεις υπήρχαν στον φάκελό του, έχοντας γνώση και του σκεπτικού.

Το νομικό επιτελείο του συλλόγου αναμένει να λάβει στα χέρια του τα πρακτικά με το σκεπτικό της απόφασης, ώστε να εξετάσει την αιτία που οδήγησε σε αυτήν την κατεύθυνση. Η απόφαση πρόκειται για κείμενο 35 σελίδων και όταν μελετηθεί από το αρμόδιο τμήμα, η διοίκηση θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση με το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Άρης χρωστάει συνολικά σε περισσότερους από 100 ποδοσφαιριστές, ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ενώ με πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών υπάρχει συμβιβασμός με την ΠΑΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα