Ρότσα και …βλέπουμε

Λίγες μέρες -έξι για την ακρίβεια- πριν συμπληρώσει 2 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποχώρησε και άφησε πίσω του …συντρίμμια. Πλέον, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καλείται να βγάλει τα κάστανα και δη να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ.

Την

ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό αναζητούν τον προπονητή που θα του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας και …εύχονται να έχει επιτυχίες ο Ρότσα για να μη χρειαστεί να βρουν άλλον. Βλέπετε, ο Αργεντινός είναι μία αξιόπιστη και συνάμα οικονομική λύση και στη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα τους κακόπεφτε να βρει η ομάδα το δρόμο της με αυτόν στην τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά στα ονόματα που παίζουν για τον πάγκο, ο Σάκης Τσιώλης είναι ψηλά στη λίστα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι «πράσινοι» επιθυμούν λύση από την εγχώρια αγορά για να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και ειδικά τα του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί πως έπαιξε και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου -για δίδυμο μαζί με τον Ρότσα- αλλά αρνήθηκε την πρόταση.

Τέλος, σχετικά με την αποζημίωση του Φερέιρα, αυτή θα είναι περίπου 500.000 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και η αποζημίωση των συνεργατών του), παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος παραιτήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα