«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» η νέα γενιά

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Χάιλι Σταίνφελντ, γνωστή από το “True Grit”, στο ρόλο της Ιουλιέτας και ο Ντάγκλας Μπουθ στο ρόλο του Ρωμαίου.
«Ναι, είναι μεγάλη πρόκληση. Στη αρχή σε τρομάζει, αλλά πρέπει γρήγορα να το ξεπεράσεις και απλώς να προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις. Περάσαμε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες στην Ιταλία για να προετοιμαστούμε. Πρόβες, προπονήσεις ιππασίας, πάλη, χορός στον οποίος ήμουν πολύ κακός. Το να προσπαθείς να χορέψεις.. Αυτοί οι χοροί είναι απίστευτοι. Όλη αυτή τη δουλειά. Είχαμε πολύ χρόνο να περάσουμε μαζί, να γνωριστούμε. Αυτό ήταν ανεκτίμητο», ομολογεί ο

πρωταγωνιστής, Ντάγκλας Μπουθ.
Η εχθρότητα μεταξύ Καπουλέτων και Μοντέκων, δεν εμποδίζει τους δύο νέους να ερωτευτούν παράφορα και να αγωνιστούν για την αγάπη τους αγνοώντας τις οικογένειές τους.
«Ζούσα κάθε στιγμή. Όταν περπάτησα στον τύμβο, στην κρύπτη και είδα τη Χάιλι ως Ιουλιέτα να βρίσκεται στο τέλος, ήταν συγκλονιστικό. Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο δούλεψα πολλούς μήνες. Τα πήγαμε πολύ καλά. Όταν φτάνεις σ’αυτό το σημείο, σε αγγίζει συναισθηματικά και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό βέβαια βοηθάει τους ηθοποιούς», συμπληρώνει ο Μπουθ.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα