ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιχειρήσει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάλαγα (21:45).

Σαφώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αποστολή αφενός γιατί ένα σκορ της τάξης του 0-2 δύσκολα ανατρέπεται  και αφετέρου διότι η Μάλαγα διαθέτει ποιοτικό σύνολο και εξαιρετικό προπονητή (Μανουέλ Πελεγκρίνι).

Εκτός των άλλων, ο Παναθηναϊκός

ταλαιπωρείται και από προβλήματα. Ο τραυματίας Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και έμεινε εκτός αποστολής ενώ το ίδιο έγινε και με τον Κουίνσι ο οποίος έχει βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο Φερέιρα προσανατολίζεται σ’ ένα σχήμα με τον Βύντρα ή τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας και φυσικά με τον Σισοκό (ο οποίος έπαιξε μόλις 45 λεοπτά κόντρα στον Λεβαδειακό) βασικό.

Μία πιθανή ενδεκάδα απαρτίζεται από τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Φορναρόλι.

Η Μάλαγα από την πλευρά της ήρθε στην Αθήνα με τον αέρα του 2-0 της Ισπανίας αλλά χωρίς τον Εντσο Μαρέσκα ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαμπντόρια. Και για τους Ανδαλουσιάνους το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση αφού ουδέποτε έχουν δώσει το παρών στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα