Πρώτα κάκωση, μετά …φροντίδα για τον Διαμαντόπουλο

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο facebook, έδειξε πως είναι καλά, αλλά και ότι εκτίμησε ιδιαιτέρως τη φροντίδα που έλαβε από το προσωπικό του νοσοκομείου «Γεννηματάς», όπου και διακομίστηκε για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Η ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα, έχει ως εξής: «Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο,γιατί όπως μου είπε και ο γιατρός λόγο της ελαφριάς κάκωσης της κεφάλας μου από τον υπερβάλλοντα ζήλο των πραιτόρων του Δένδια δεν έχει net, φαγητό, τηλέφωνο (το καλό είναι πως

δεν πρέπει να κοιμηθώ μόνος). Η σημερινή περιπέτεια μας τελείωσε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, πραγματικά η κατάσταση για το μοναδικό νοσοκομείο που εφημέρευε ήταν απελπιστική, βγάζω το καπέλο σε όλο το προσωπικό που μπορεί και αντεπεξέρχεται κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Μιλάμε για εμπόλεμη ζώνη, απορώ όταν γυρνάνε αυτοί οι άνθρωποι σπίτι τους όπου έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτοί έναν κυκεώνα προβλημάτων πως μπορούν να κοιμηθούν και να ηρεμήσουν…
Αυτούς όλους θα τους υποστηρίζω μέχρι τέλους, μέχρι να φτιάξουμε το σύστημα υγείας που αξίζει σε μια πολιτισμένη χώρα!!!
Και όσο για τους γελοίους που μας κατηγορούν πως υποστηρίζουμε συντεχνίες, μια βάρδια θα τους ήταν αρκετή, αλλά βλέπεις αυτοί δεν επισκέπτονται δημόσια νοσοκομεία…»

Keywords
Τυχαία Θέματα