Κι όποιον πάρει ο Χάρης

H νύχτα φεύγει, ο μισθός έφυγε, η σύνταξη έφυγε, η Τρόικα παρέμεινε και θρονιάστηκε και ο Χάρρυ Κλυνν (επαν)έρχεται δριμύτερος στην Αθήνα την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στο Gagarin. Με γλώσσα που κόκαλα δεν έχει

και κόκαλα τσακίζει ο «γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης» θα παρουσιάσει μια μουσικοθεατρική παράσταση με… απελπισμένο χιούμορ, άρωμα ειρωνείας, πολύ σαρκασμό (και αυτοσαρκασμό) και μια μεγάλη δόση δαιμονικής τρέλας, ουτοπικής αυθαιρεσίας και αναρχικής ευφορίας …και όποιον πάρει ο Χάρης!

Ο γνωστός κωμικός σπάει τις βιτρίνες της υποκρισίας, βγάζει τα άπλυτα της χώρας στη φόρα και ξεγυμνώνει τους «αυτοχρισμένους αυτοκράτορες της εξουσίας και του κατεστημένου!». Αλίμονο για τους εχθρούς, καλή κουβέντα δεν θα πει, αλλά με τους φίλους που θα πάνε στο Gagarin θα γίνουν όλοι μια παρέα. Για τις εμφανίσεις του στο Gagarin 205 ετοίμασε ένα σπέσιαλ πρόγραμμα με stand up comedy, αλλά και πολλά αγαπημένα του τραγούδια, που τα διάλεξε ένα και ένα! Μαζί του θα είναι η Kalergena’s Bougelo Band Live. Στη …γιάφκα συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Δημήτρης Μιναρετζής και Δαμιανός Νικολαΐδης.

INFO: Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, 215 5400888, www.gagarin205.gr. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Σημεία Προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), Ianos (Σταδίου 24), www.viva.gr και www.ticketpro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα