Προσλήψεις στη ΔΕΗ με 8μηνες συμβάσεις

Το αίτημα περιλαμβάνει 2.300 θέσεις με συμβάσεις οκτάμηνες διάρκειας και περίπου 1.000 θέσεις για εργατικό δυναμικό που θα πληρώνεται με ημερομίσθια, ενώ έχουν προβλεφθεί περίπου 200 θέσεις για διοικητικό προσωπικό στα καταστήματα της ΔΕΗ για την είσπραξη λογαριασμών.

Οι πρώτες 750 προσλήψεις από τις συνολικά 2.300 που αφορούν προσωπικό 8μηνης διάρκειας ειδικοτήτων μηχανικών, τεχνικών και τεχνιτών, έχουν ήδη σταλεί στο ΑΣΕΠ για

έγκριση. Οι διαγωνισμοί αφορούν 144 θέσεις στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, 100 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινας) και 506 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Κοζάνης. Ήδη όμως έχουν εκδοθεί οι πρώτες προκηρύξεις που δεν απαιτούν έγκριση του ΑΣΕΠ και οι οποίες αφορούν σε θέσεις ανειδίκευτων εργατών.

Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειοψηφία των θέσεων είναι κυρίως τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αφορούν : Διοικητικού Λογιστικού, Τεχνίτες Δικτύων, Τεχνικοί Σταθμών, Ηλεκτρολόγοι, Τεχνικοί Ορυχείων, Μηχανοτεχνικοί, Τεχνικοί Εξοπλισμού, Χειριστές Μηχανημάτων και Οδηγοί.

Keywords
Αναζητήσεις
ποσο πληρωνονται τα οκταμηνα
Τυχαία Θέματα