Ποιους κεντροαριστερούς και …μη, στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές

Τους πέντε δημάρχους που εκπροσωπούν την κεντροαριστερά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προτίθεται να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, με το θέμα να έχει ήδη κλείσει όσον αφορά στον Γιώργο Καμίνη για την Αθήνα και τον Γιάννη Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη.

Το πλέον πιθανό πάντως, είναι το «χρίσμα» του ΠΑΣΟΚ

να πάρουν ακόμα ο Γιάννης Δημαράς στην Πάτρα, ο Φίλιππος Φίλιος στα Ιωάννινα και ο Πάνος Σκοτινιώτης στον Βόλο, σε μία προσπάθεια το κόμμα να δείξει τις πραγματικές του διαθέσεις για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, αλλά και να «απαιτήσει» τρόπον τινά την στήριξή τους και από τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Πάντως το ΠΑΣΟΚ –όπως εγκαίρως σας ενημέρωσε το matrix24.gr- δεν θα διστάσει να στηρίξει κατά περίπτωση και υποψηφίους της ΝΔ, στον βαθμό που πρόκειται για «ικανούς» και «αποτελεσματικούς» υποψηφίους.

Όχι όμως χωρίς ανταλλάγματα… Αν για παράδειγμα δοθεί τελικά στήριξη από τη ΝΔ στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, κάτι που θεωρείται ιδιαιτέρως πιθανό, τότε και το ΠΑΣΟΚ δεν θα αποφύγει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού στη Λάρισα ή του Πέτρου Τατούλη, αν αποφασιστεί να επαναδιεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Και έπεται συνέχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα