ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 έως 17 Ιουνίου).

Κριός

Αγαπημένε μας πρωτότοκε του ζωδιακού, το μυαλό – ξυράφι που σου χαρίζει η αντίθεση Άρη / Πλούτωνα στις 11/6, είναι όπλο για χειρουργικές επεμβάσεις κι όχι χασαπομάχαιρο. Θα λειτουργήσεις «χειρουργικά» εκεί που επιβάλλεται (βλ. καριέρα); Ή θα αναλωθείς σε θεωρίες συνωμοσίας; Με το Δία από τις 12/6 στον επικοινωνιακό σου 3ο οίκο, οι θεωρίες συνωμοσίας είναι εύκολο να δημιουργηθούν, όπως

και το να δώσεις βάση σε παχιά λόγια και υποσχέσεις. Εξίσου πιθανό σενάριο, το να τα πεις εσύ. Το τρίγωνο Ήλιου / Κρόνου πάντως, ανατρέπει το μέχρι τώρα σκηνικό και βοηθά να συνεννοηθείς με το έτερο ήμισυ, τον/την πρώην για τα του διαζυγίου ή / και τους συνεργάτες σου.

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου / Κρόνου έρχεται να σε μάθει πως οι αξίες σου κι όχι το χρήμα (ή ό,τι άλλο θεωρείς κτήμα σου) μπορούν να κινήσουν την καθημερινότητά σου και να δώσουν στη μέχρι πρότινος ρουτίνα πνοή και νόημα. Περί νοήματος ομιλώντας, η αντίθεση Ερμή / Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να σε κάνει να το δεις. Η διαδικασία όμως, όπου εμπλέκεται ο Πλούτωνας, δεν είναι καθόλου εύκολη, και ενέχει και κάποιες έννοιες με τις οποίες δεν τα πας καλά (ψέματα, μυστικά, εμμονές). Ο Δίας από 12/6 επίσης στον οίκο των χρημάτων και των αξιών φέρνει ευκαιρίες, αλλά κρατά και μεγεθυντικό φακό (όχι σε ότι αφορά στις καταθέσεις σου, αλλά στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»).

Δίδυμοι

Αν δεν μπορεί να σε σοβαρέψει ένα τρίγωνο Ήλιου / Κρόνου Δίδυμε, λίγα άλλα πράγματα το μπορούν. Θεώρησε την ευνοϊκή αυτή όψη κάπως σαν το λέιζερ: από διάσπαρτο φως, γίνεσαι μία εστιασμένη δέσμη φωτός που μπορεί να κάνει πολλά. Και καλό θα είναι να κρατήσεις το ρήμα «εστιάζω» κατά νου, διότι με την αντίθεση Ερμή / Πλούτωνα στις 11/6 πιθανόν να βλέπεις βρικόλακες εκεί που δεν υπάρχουν. Αντί λοιπόν να δίνεις βάση στα άραχλα Πλουτώνια σενάρια, δώσε καλύτερα βάση στο Δία. Στο ζώδιό σου από τις 12/6 είναι μεν σε θέση αδυναμίας, αλλά όσο να ‘ναι μία αισιοδοξία, μία γαλαντομία, ένα «μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά» θα σας το φέρει, τι στην ευχή.

Καρκίνος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας εδώ και λίγες μέρες, και στις 11/6 σε αντίθεση με τον σκοτεινό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, υπό κανονικές συνθήκες α) θα είχατε επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών ή β) θα είχατε ασπαστεί εσείς τον παγανισμό και θα οργανώνατε σεμνές τελετές στην Πεντέλη. Τώρα όμως, κρατάμε/τε μόνο τη σούπερ ντούπερ αυξημένη σας διαίσθηση – κι ένας Καρκίνος με αυξημένη διαίσθηση είναι εργαλείο, όπως όλοι ξέρουμε. Ο Δίας, πάλι, από 12/6 στον τομέα του υποσυνειδήτου, των φοβιών και των κρυφών εχθρών σας ρίχνει το φως του και διώχνει τα σκοτάδια που τον τελευταίο ειδικά καιρό σας ψυχοπλάκωναν. Έτσι, μπορείτε να ανασκουμπωθείτε και να επιλύσετε σοβαρά θέματα οικογενειακής φύσης που ζητούν την αμέριστη προσοχή σας.

Λέων

«Φίλος έδωσε σε φ

Keywords
Τυχαία Θέματα