ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ Η ΡΕΑΛ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ισπανία νικώντας με 2-1 την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στη ρεβάνς του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πραγματοποίησε εκρηκτικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και με δύο γκολ του Ιγκουαϊν και του Κριστιάνο Ρονάλντο (από ισάριθμα σοβαρά αμυντικά λάθη της Μπαρτσελόνα) προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 19΄. Στο 28΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντριάνο αλλά ο Μέσι με έξοχο χτύπημα φάουλ στο 45΄μείωσε και αναπτέρωσε τις ελπίδες των μπλαουγκράνα.

Στο

δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι το τρόπαιο κατέληξε στα χέρια των παικτών της Ρεάλ οι οποίοι πανηγύρισαν χάρη στα δύο εκτός έδρας γκολ που είχαν πετύχει στο πρώτο παιχνίδι της Βαρκελώνης.

Οι συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (79′ Καγεχόν), Οζίλ (83′ Μόντριτς), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (82′ Μπενζεμά)

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Αντριάνο, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς (75′ Σονγκ), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (81′ Τέγιο), Μέσι, Σάντσες (31′ Μοντόγια)

Keywords
Τυχαία Θέματα