«Παραμένουμε συνεπείς για όσα έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι τα όσα δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας στο ταξίδι του στις ΗΠΑ δεν συνιστούν στροφή και τόνισε: «Βλέπω αλλαγή στάσης από αρκετούς που μέχρι πρότινος δεν εννοούσαν να αποδεχθούν την πραγματικότητα που διαμορφώθηκε στην χώρα μας μετά τις τελευταίες εκλογές».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real news» απάντησε και στο χαλκευμένο βίντεο με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου,

ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε: «Ποτέ στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους και ποτέ δεν κατηγορήθηκε πολιτικό κόμμα τόσο ξεδιάντροπα για σχέσεις με την τρομοκρατία».

Ξεκαθάρισε πάντως: «Η βούλησή μας είναι να συγκρουστούμε με τα κέντρα της διαπλοκής» και πρόσθεσε: «Παραμένουμε συνεπείς για όσα έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό και πρέπει να μπουν κανόνες, δεν μπορούν ορισμένοι να λειτουργούν ως πειρατές των δημοσίων συχνοτήτων».

Για την ΔΗΜΑΡ, ο Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε: «Χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει έστω και λίγο την πολιτική και ηθική απαξίωση της κυβέρνησης», για να προσθέσει: «Η εξαργύρωση της πολιτικής ταυτότητας έχει πλέον εξαντληθεί» και την κάλεσε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα