ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ

08:45 5/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Στη Σύρο βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της σκληρής επίθεσης στη 15χρονη μαθήτρια στην Πάρο, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα. Ο 21χρονος Πακιστανός συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ταυτοποίηση του γενετικού υλικού. 

Ο άνδρας έφτασε στη Σύρο το βράδυ του Σαββάτου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αποδοκιμάστηκε έντονα από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός, που ζούσε παράνομα στην Ελλάδα,

μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA παραδέχθηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά τη μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά, όπως είπε, σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι να τη βιάσει και τη χτύπησε επειδή η κοπέλα αντιστάθηκε.

Μάλιστα φέρεται να υπέδειξε σημείο στο οποίο είχε πετάξει το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης, για τον εντοπισμό του οποίου γίνονται έρευνες.

Στο μεταξύ, η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

Πώς έφτασαν στον 21χρονο

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του χάρη στην παρατηρητικότητα της μητέρας της 15χρονης, που, λίγες ώρες πριν την επίθεση, είδε το συγκεκριμένο νεαρό με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο να περνάει δυο φορές από μπροστά τους και να κοιτάζει παράξενα.

Επιπλέον, δύο ημέρες μετά την επίθεση ο εργοδότης του αλλοδαπού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως ο νεαρός, που εργάζεται ως κηπουρός στην τουριστική του επιχείρηση, ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει, γιατί ένας συγγενής του στην Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποίησουν το γενετικό υλικό με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρήστος Μανούρας, δήλωσε: «H Ελληνική Αστυνομία, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου».

Εξήγησε πως οι αστυνομικές έρευνες είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις και «μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ενας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο είκοσι ενός έτους Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλι

Keywords
Τυχαία Θέματα