ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ BURGER (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ)

07:35 5/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Η εικονοκλαστική μπάντα ταξιδεύει στη Σύρο στο πλαίσιο του τοπικού πολιτιστικού φεστιβάλ για μία συναυλία τη Δευτέρα 6 Αυγούστου.

Δραστήριοι, αεικίνητοι, ανατρεπτικοί. Στιλιστικά –και όχι μόνον- πνευματώδεις. Οι Burger Project είναι η μπάντα από την οποία δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις.

Μουσική και χορός σε μια ταπεινή υπερπαραγωγή με τη σφραγίδα του γκρουπ, που καθοδηγείται από το Κομουνιστικό Κόμμα Β. Κορέας, με σκοπό τη μεταλαμπάδευση της Επανάστασης, όπως διατείνεται.

Θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε street jazz band, από αυτές που βλέπεις κατά δεκάδες στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Δεν είναι όμως.

Οι Burger Project ανασύρουν από το χρονοντούλαπο μελωδίες- διαμάντια -από το swing ως το punk και από τη disco ως την country: Clash, Alice Cooper, Queen, Ramones, Thin Lizzy, Godfathers, White Stripes, Prince, Fats Domino, Johnny Cash, Sonics, Undertones και Τσιτσάνης μπαίνουν στο δημιουργικό μπλέντερ τους. Χιούμορ και ενέργεια μαζί με μουσική και αισθητική ποικιλία συνθέτουν τις εμφανίσεις τους.

Με “στρατηγό” τον jazz κοντραμπασίστα Conzou που μεταμφίεζεται (ενίοτε) σε πασχαλιάτικο αρνί, κιθαρίστα και βασικό performer τον Al theX – King που, όσο η φλέβα στο λαιμό του φουσκώνει, τόσο πιο ωραίες βγαίνουν οι “ψεύτικες” νότες, κιμπορντίστα τον επίσης ‘τρελό’ performer Cosmic Communist που κινείται με άνεση από το hammond ως την Εγγύς Ανατολή και drummer τον χαρούμενο “βράχο” της απλότητας Μosch Holiday, το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο από εκείνο που θα περιμένατε.

INFO: Στην Ακτή Πέτρου Ράλλη (Σύρος), στις 06/08 στις 21.30, είσοδος ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα