Ολοκαίνουργιο λαχταριστό Άρτιστον

Το κομψό και φωτεινό κατάστημα, χωρίς περιττή επιτήδευση αλλά με προσοχή στη λεπτομέρεια, αποπνέει τάξη, απλότητα και ηρεμία.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μαζί με τη σύντροφό του, Αγγελική Αβραμοπούλου, συνεχίζουν την πορεία μιας οικογενειακής παράδοσης που ξεκίνησε να αρτοποιεί το 1910.

Μέσα σε ένα μοντέρνο χώρο στον οποίο κυριαρχεί η απλή, σύγχρονη αισθητική με ανάλαφρες διακοσμητικές πινελιές και ξεκούραστους τόνους φωτισμού, το στιλ σμίγει με τη γευστική απόλαυση.

Πέρα από τον γευστικό και ποιοτικό καφέ όλων των ειδών, η ποικιλία των άψογα τοποθετημένων προϊόντων αποτελεί πρόκληση

για τους απαιτητικούς εραστές των γευστικών απολαύσεων.

Τεράστια γκάμα αρτοσκευασμάτων και ψωμιών, σάντουιτς, σφολιατοειδή, πολλά γλυκά και βουτήματα αλλά και φρεσκοστυμμένοι χυμοί δημιουργούν μια πανδαισία επιλογών.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, γνήσιος απόγονος Ηπειρωτών τεχνιτών της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, ακολουθεί με συνέπεια την οικογενειακή παράδοση και εξηγεί: «Η δουλειά μας είναι τέχνη και μαζί επιστήμη διότι ψάχνουμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε με φαντασία, καλαισθησία, υπευθυνότητα, φροντίδα και σύνεση, με σταθερό γνώμονα πως ό,τι προσφέρουμε από τα χέρια μας πρέπει να είναι ολόφρεσκο, υγιεινό, νόστιμο και αρίστης ποιότητας».

info: ΑΡΤΙΣΤΟΝ – Γ. Δ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Σπ. Τρικούπη 61, τηλ.: 210 8211029, Σόλωνος 91 & Χαρ. Τρικούπη 19, τηλ.: 210 3629489, Σκουφά 41, τηλ.: 210 3607907.

Keywords
Τυχαία Θέματα