Όρθιος στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος

Ο εξαιρετικός Ατρόμητος πήρε 0-0 από το γήπεδο Καραϊσκάκη και διατήρησε το ενδιαφέρον στο ζευγάρι με τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι σε 15 μέρες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο που έδειξε

σχεδόν από το πρώτο λεπτό πως κατέβηκε στο Φάληρο με αμυντικογενές σχήμα για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που οι φιλοξενούμενοι τους βραχυκύκλωσαν, έπαιξαν ανοιχτά και βγήκαν μπροστά και έφεραν σχεδόν στα ίσια το ματς. Μάλιστα, έκαναν και μία τελική στην καλή ευκαιρία του Ιγκλέσιας.

Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός πίεσε και προσπάθησε να σώσει την παρτίδα, αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Σηφάκη και το 0-0 δεν άλλαξε. Πλέον η ρεβάνς σε 15 μέρες αποκτά μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες.

Oι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Μανιάτης, Σαβιόλα (63′ Ντομίνγκες), Σάμαρης, Φουστέρ (77′ Στσέποβιτς), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Κάμπελ, Σαλίνο (81′ Εντινγκά), Μπονγκ, Ολαϊτάν.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (76′ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (67′ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ταβάρες (46′ Καραμάνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα