Οι δύο δρόμοι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν δικαιώθηκε -όπως αναμενόταν άλλωστε- ούτε από την δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, υποβιβάζεται στη Football League, ωστόσο θα συνεχίσει τον αγώνα για να πετύχει -έστω την ύστατη στιγμή- τη σωτηρία.

Τούτη τη στιγμή δύο είναι οι δρόμοι για την Ένωση. Ο ένας είναι να κινηθεί κατά του Άρη ο οποίος έχει κάνει αίτηση υπαγωγής στο «άρθρο 99», ωστόσο

οι πιθανότητες δικαίωσής είναι από ελάχιστες, αφού η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως στον Άρη έχουν κάνει όλες τις σωστές κινήσεις και καλύπτονται νομικά.

Ο δεύτερος δρόμος είναι η αναδιάρθρωση. Να αυξηθούν, δηλαδή, οι ομάδες της Super League (που ούτως ή άλλως θα αυξηθούν σε 18 στο νέο πρωτάθλημα). Βέβαια, ο κανονισμός λέει ότι αν γίνει αναδιάρθρωση, οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τη μεγάλη κατηγορία θα προέρχονται από τη Football League.

Πάντως στην ΑΕΚ θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής, ενώ είναι χαρακτηριστική η ατάκα που έλεγε άνθρωπος με εμπειρία στο ποδόσφαιρο: «αν δεν δω την ΑΕΚ στην κλήρωση της Football League, όλα είναι πιθανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα