ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

Πανάκριβα γούστα φάινεται πως είχε η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Βίκυ Σταμάτη, η οποία ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να επιπλώσει το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.


Φιρμάτοι καναπέδες, κουρτίνες με ιδιαίτερο στυλ στη ραφή και αμερικάνικες πιέτες, φινετσάτα έπιπλα που προορίζονταν για την είσοδο του σπιτιού, αλλά και προσεγμένα είδη για την επίπλωση του παιδικού δωματίου… μαρτυρούν τα δεκάδες τιμολόγια που κατέσχεσαν οι εισαγγελείς την ημέρα της σύλληψης του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ενδεικτικό είναι ότι υπάρχει τιμολόγιο που δείχνει ότι η κ. Σταμάτη, το 2006 πλήρωσε περισσότερα από 2.500 ευρώ μόνο για να αγοράσει κρόσια για δύο καναπέδες.

Τα χρήματα που ξόδεψε υπερβαίνουν κατά πολύ το καθαρό δηλωθέν εισόδημά της το έτος εκείνο που ανερχόταν συνολικά σε 19.462 ευρώ. Την ίδια χρονιά όμως, η κ. Σταμάτη προκύπτει ότι προβαίνει σε χρυσές αγορές επίπλων. Χαρακτηριστικά από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν τα εξής: κρόσι για δύο καναπέδες 2.626,57 ευρώ, λάμπα δαπέδου για παιδικό δωμάτιο 1267,80 ευρώ, πολυθρόνα για παιδικό δωμάτιο 1.428 ευρώ, έπιπλο εισόδου 4.990 ευρώ, δέρμα για δύο πολυθρόνες 9.938,88 ευρώ, τραπέζι εισόδου 21.480 ευρώ, ύφασμα για δύο καναπέδες 19.701 ευρώ και αγορά δύο καναπέδων 34.860 ευρώ, ύφασμα για κουρτίνες παιδικού δωματίου 2.760 ευρώ, ύφασμα για κουρτίνα στο master-bedroom 6.740 ευρώ, κουρτίνες σαλονιού 8.968,82 ευρώ, δύο πολυθρόνες Villa Fautevil 15.410,52 ευρώ, ύφασμα για πολυθρόνα στο παιδικό δωμάτιο 1.577,73 ευρώ, κορδόνι για καναπέδες 552,96 ευρώ.

Όλες οι αγορές φέρονται ότι έγιναν από γνωστό κατάστημα στην Κηφισιά. ΄Ιδιαίτερες απαιτήσεις φάινεται ότι είχε και στην αγορά αυτοκινήτου , μάρκας Μερσεντές που έγινε τον Νοέμβριο του 2010, αξίας 81.3000 ευρώ. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πελάτισσας το αυτοκίνητο πρέπει να είχε ειδικό εξοπλισμό και επιπλέον πολλά εξτρα ,είναι μεταξύ άλλων DVD και στα πίσω καθίσματα, ασύματο τηλέφωνο και μπλουτουθ ,κουρτίνες στα παράθυρα και ψυγείο στο πορτ-μπαγκάζ.

Στο αρχείο του πρώην Υπουργού βρέθηκε μέχρι και Προσχέδιο πρότασης επικοινωνίας προς τον Α.Τσοχατζόπουλο που προέβλεπε τακτική παραπολιτική παρουσία σε διάφορα έντυπα, blogs και social media . Ο συντάκτης της πρότασης εκτιμά ότι : «Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες. Από την ομάδα μας μόνο εγώ θα έρχομαι σε άμεση επαφή μαζί σου. Η μηναία αμποιβή μας – εμένα και του συνεργάτη μου – θα ανέρχεται σε 15.000 ευρώ το μήνα καθαρά, σύνολο δηλαδή 270.000 ευρώ».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα δακτυλογραφημένα κείμενο που αποτυπώνονται σκέψεις για την κατεύθυνση στην οποία κινούνται τα μέλη των κομμάτων που αποτελούσαν την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ασχολήθηκε με την υπόθεση των Υποβρυχίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα