Ο Γλέζος έψαχνε μεταφραστή!

Ωστόσο, ο Μανόλης Γλέζος κατάφερε χθες να εντοπίσει την έλλειψη Ελλήνων μεταφραστών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου.

Αφού έψαξε αλλά δεν βρήκε τη μετάφραση στα ελληνικά, ο Γλέζος πήρε τον λόγο και ρώτησε «αν η Ελλάδα είναι ισότιμο μέλος της Ε.Ε.». «Επιτέλους, τι τη θέλετε τη χώρα μας; Για ξενοδοχείο και θέρετρο της Ευρώπης; Τελικά, αυτό θέλετε. Για το λόγο

αυτό και δεν την αφήνετε να αναπτύξει την αγροτική της οικονομία, τη βαριά της βιομηχανία και τις ήπιες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», συνέχισε ο Μανόλης Γλέζος, με αποτέλεσμα το προεδρείο της επιτροπής να ψάχνει... εναγωνίως έναν Έλληνα μεταφραστή.

Μετά την επιτροπή, ο Γλέζος δήλωσε: «Ήρθα με τις καλύτερες προθέσεις, για να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο μας. Απογοητεύθηκα όμως όταν διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν μεταφραστές για την ελληνική γλώσσα. Το ίδιο έγινε και χτες στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, με συνέπεια η Επιτροπή να μη συνεδριάσει, μολονότι υπήρχε το φλέγον ζήτημα της Παλαιστίνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα