ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΤΡΟΪΚΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 14.00

Σε πολλά επίπεδα αναπτύσσεται ο σχεδιασμός της τρόικα με τους επικεφαλής της κυβέρνησης, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα ύψους 13,5 δισ. ευρώ, προκειμένου αυτά να ψηφισθούν από την Βουλή όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ο σημερινός κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ τρόικα και Υπουργείου Οικονομικών ολοκληρώθηκαν μετά από επτά ώρες. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου η διαπραγμάτευση «τρέχει»

παράλληλα σε όλα τα μέτωπα. Στα μέτρα και στις μεταρρυθμίσεις αλλά και στην έκθεση βιωσιμότητας του χρέους, που στο επίκεντρο είναι το ύψος  της ύφεσης, στην παράταση του μνημονίου κατά 2 έτη, στην ρήτρα αιρεσιμότητας και στην ρήτρα ύφεσης.

Το Σαββατοκύριακο θα συνεχίσει να είναι θερμό, με το οικονομικό επιτελείο να συνεδριάζει εκ νέου με την τρόικα αύριο στις 14.00 στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών. Στις 16:00, θα γίνει συνεδρίαση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκη για το ζήτημα της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων και σε αυτή την συνεδρίαση θα είναι παρών και ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα