Νέα «καυτή» συνομιλία πατέρα-γιου Ερντογάν για μίζες

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη συνομιλία που ανέβηκε πριν μέρες στο YouTube, ο Ερντογάν φέρεται να λέει στο γιο του Μπιλάλ πώς να κρύψει μεγάλα χρηματικά, καθώς άρχιζε η έρευνα για διαφθορά σε βάρος μελών της κυβέρνησής του. Ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε πως η εν λόγω συνομιλία ήταν ήταν κατασκευασμένη, προϊόν ενός «επαίσχυντου μοντάζ» από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Στο χθεσινό ηχητικό απόσπασμα ακούγεται να λέει η φωνή η οποία δείχνει να ανήκει στον Ερντογάν: «Μην τα πάρεις. Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει. Εάν δεν το φέρει, δεν χρειάζεται». Η νέα ηχογραφημένη συνομιλία αναρτήθηκε στο YouTube από τον χρήστη με το ψευδώνυμο Haramzadeler. «Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν… Μην ανησυχείς όμως, θα έρθουν στην αγκαλιά μας», λέει η φωνή.

Το Reuters πάντως ανέφερε ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την αυθεντικότητα της εν λόγω ηχογραφημένης συνομιλίας.

«Θα εξετάσουμε εάν οι υποκλοπές αυτές είναι ψεύτικες ή όχι και καμία ανακοίνωση δεν σχεδιάζεται να γίνει προς το παρόν» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ένας ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Εχθές Τετάρτη χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Τούρκου πρωθυπουργού, καταγγέλλοντας τις πράξεις που φέρεται να έκανε σε οικονομικό επίπεδο κάτω από το τραπέζι με ρουσφέτια και μίζες και απαιτώντας την παραίτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα