ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 ΤΗΝ ΑΛΑΝΙΑ

Με θαυμάσιο γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Αλάνια σε φιλική αναμέτρηση.

Το γκολ του Τζεμπούρ στο 14ο λεπτό ήταν ό,τι καλύτερο από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αλάνια (1-0) επί αυστριακού εδάφους.

Οι Πειραιώτες έδειξαν κουρασμένοι από την προετοιμασία -κάτι λογικό για

αυτή την εποχή- και σκόραραν στη μία από τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στη δεύτερη, στο β’ μέρος, πάλι ο Τζεμπούρ απώλεσε σε τετ α τετ να κάνει το 2-0.

Το καλό για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι απειλήθηκαν μόλις μία φορά από τη ρωσική ομάδα (δοκάρι).

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Είχαμε πάρα πολλές δυσκολίες στην αρχή του ματς και αυτό είναι λογικό, καθώς είμαστε πολύ κουρασμένοι, έχοντας δώσει μάλιστα και φιλικό πριν από μέρες. Αυτό που μας έλειπε όμως είναι η ηρεμία σε κάποια σημεία που έπρεπε. Είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και έχω μία εικόνα, έχω κάνει μία πρώτη κρίση. Τα φιλικά που ακολουθούν στην Πορτογαλία είναι σημαντικά, καθώς έχουμε και τους διεθνείς παίκτες και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε για να βρούμε ρυθμό ως ομάδα. Θα δούμε σε πιο επίπεδο είμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα