Λευτεριά στα ταγιέρ, δικαιώματα στα ντε πιες

«Συνωμοσία των Ταγιέρ»! Μάλιστα! Αυτό είναι το κωδικό όνομα, γράφει ο «Βηματοδότης» πως δόθηκε στην ομάδα δυσαρεστημένων κυριών, όσον αφορά στις ενδυματολογικές τους επιλογές, που ενοχοποιήθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, ύστερα από τις παραινέσεις του κ. Μαρκογιαννάκη για ευπρεπέστερες εμφανίσεις. Αρχηγός λέει της άτυπης φεμινιστικής και στιλιστικής φράξιας είναι η κ. Κατερίνα Παπακώστα της ΝΔ, με αρωγό της στην δυσαρέσκεια, την κυρία Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ. Μαζί στην κυβέρνηση,

μαζί στα γυναικεία δικαιώματα, μαζί και στις μπουτίκ προφανώς!

Όλα ξεκίνησαν για όποιον δεν θυμάται και δικαίως διότι είχε κι άλλες δουλείες να κάνει, όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε χαμηλούς τόνους επισήμανε, πως οι βουλευτές πρέπει να σέβονται τους ενδυματολογικούς κώδικες, να μη φοράνε σκισμένα τζιν, να ναι αξύριστοι, να κόβουν βόλτες με τα μαύρα μπλουζάκια, ενώ τόνισε και για τις κυρίες πως «η Βουλή δεν είναι πασαρέλα» και ότι «οι βουλευτές θα πρέπει όχι μόνο να σέβονται τη Βουλή με την ενδυμασία τους, αλλά και να μην προκαλούν το λαό που δοκιμάζεται». Όχι που με τόσα ζόρια που τραβάμε και με τα σπασμένα μας κεφάλια να σπάνε πάνω σε συμπαγή αδιέξοδα, προλαβαίνουμε να ταραχτούμε με τα εργονομικά γιλέκα του πολεμικού ανταποκριτή στο καφέ της Βουλής, κ. Ψαριανού, ούτε με το μίνι της κ. Ραχήλ Μακρή και τα κατακόκκινα 12ποντα της, ή το wild leather παντελόνι της κ. Βούλτεψη –μεγάλη γυναίκα κι αυτή λες και παίζει στα Τσακάλια και θα ξεφυτρώσει απ τα έδρανα ο Μιχαλόπουλος ντυμένος με τζιν μπουφάν και μαλλιά σα στέγη από κινέζικη παγόδα!
Παρ όλα αυτά η κ. Παπακώστα κάθισε και έγραψε κοτζάμ επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ως πρόεδρος της επιτροπής Ισότητας, προκειμένου να καταγγείλει «σεξιστικό σχολιασμό της εμφάνισης των γυναικών βουλευτών στα ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο». Αμ η ισότητα δε κατακτιέται απ το μήκος της φούστας κ. Παπακώστα μου, ούτε απ το αν φέτος θα φορεθούν τα μεσάτα ή τα ριχτά. Συγγνώμη κιόλας, αλλά οι ίδιοι το κάνατε μεταξύ σας θέμα, πριν από καιρό με το αν η κυρία βουλευτής σύζυγος Μιχαλολιάκου ντύνεται από ακριβή μπουτίκ (σ.σ: Just Cavalli θαρρώ αλλά δεν είμαι πια και η εγνωσμένης αξίας Αλεξάνδρα Κατσαίτη, περιώνυμη στις κομψές κυρίες της υψηλής οικονομικής τάξης και τις ντίβες των μπουζουκιών, άρα μπορεί να κάνω λάθος), ή αν ο κ. Γεωργιάδης φορεί φτηνό Μπούλγκαρι ή ακριβό Ρόλεξ.

Μπροστά στα μάτια μας σας βλέπουμε να σηκώνεται τα χεράκια με το ακριβό μανικιούρ –πάντα σικ γαλλικό εννοείται- και να ψηφίζεται μειώσεις στις συντάξεις, στους μισθούς, νέους φόρους, κι άλλους φόρους, αυξήσεις στα τιμολόγια των βασικών μας αγαθών, περικοπές δαπανών σε υγεία και παιδεία και κοινωνική μέριμνα. Τον κ. Μαρκογιαννάκη περιμέναμε; Δε βλέπουμε εμείς τις εμφανίζεις σας;
«Η αποδοκιμασία της εμφάνισης συνιστά άλλο ένα δείγμα υποτίμησης και στοχοποίησης και ταυτόχρονα υποβάθμισης του θεσμού του ελληνικού Κοινοβουλίου» σημειώνουν οι κυρίες, κάνοντας τη μούρη των ΜΜΕ κρέας! Αμ δε κάνει το ρούχο τον παπά κυρίες μου, ούτε το δικό σας το ταγεράκι αναβαθμίζει η υποβαθμίζει τον ρόλο σας!

Και φυσικά οι κυρίες βουλευτές του κυβερνητικού μορφώματος, που ποιος να μας το λέγε πριν χρόνια, πως το ΠΑΣΟΚ του Τρίτου Δρόμου, οι συνεχιστές του ΠΑΚ και οι ιδεολογικές τους επιρροές απ τον Τρότσκι, θα βρίσκονταν στην εξουσία μαζί με τον κ. Βορίδη της καλοζωισμένης και ατίθασης δεξιάς των Βορείων Προαστίων, που όταν κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, πετούσαν πέτρες –και όχι μόνο- στα αυτοκίνητα με τις πράσινες σημαίες που ανέβαιναν στο Καστρί. Μέσα σ όλα βάλε και την ανανεωτική αριστερά του κ. Κουβέλη και την παθαίνεις τη σύγχυση και το στράβωμα στο στόμα απ το εγκεφαλικό σοκ.

Μιλώντας για ανανεωτική αριστερά -κατά κάποιον τρόπο- ανάμεσα στις λοιπές κυρίες και η Μαρία Ρεπούση, του «συνωστισμού» στην Σμύρνη, που οι Έλληνες εκεί, πέθαναν το 22, επειδή πατήθηκαν μεταξύ τους και είχαν και κάλους και όσο να ναι τους ήρθε στενοχώρια, η του αναχρονιστικού εορτασμού της Εξόδου του Μεσολογγίου, που θα έπρεπε να το θυμόμαστε όχι με ημερίδες, ομιλίες, παρελάσεις και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τιμά τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, αλλά με κάνα ρέιβ πάρτι, μάλλον, χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα «σεξισμό κατά των γυναικών». Εν τω μεταξύ και η του ΠΑΣΟΚ κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου συμπλήρωσε μη και υστερήσει, πως «μια τέτοια ενέργεια θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας σε βάρος των γυναικών της Βουλής».

Λοιπόν, ας πάρουμε μια μέση γυναίκα, με πανεπιστημιακή μόρφωση, που ζει όπως είχε προβλέψει –κατά λάθος- ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός το «πάλι ποτέ» που έλεγε και η Άντζελα Δημητρίου (όχι αυτή, δεν βγήκε ακόμη βουλευτής, αν και ποτέ δε ξέρεις). Δουλεύει η αυτή η ο άνδρα της. Καλούνται ως τετραμελής οικογένεια, κατά μέσον όρο, να τα βγάλουν πέρα με 1000 ευρώ και πολλά λέω το μήνα. Όχι να σετάρει το CK τσαντάκι της Έλενας Κουντουράς με τη γόβα και το υψηλής αισθητική σακάκι, αλλά ούτε εσώρουχα να αγοράσει στις εκπτώσεις, είναι σε θέση και έτσι προτίμα να μπαλώνει τη δαντέλα –που είναι και κομμάτι ακατόρθωτο αν δεν είσαι ο Ασλάνης. Και με τα ζόρια που τραβάμε, το τελευταίο που μας νοιάζει είναι το νταλκαδάκι της κάθε κυρίας στην Βουλή, που νιώθει να στοχοποιείται διότι φόρεσε τα σινιέ σα ρόλο και πάει να μας σώσει.

Λοιπόν, άσε τα σέξι που πολλές κ. Νίκη Φούντα μου τα παραφοράνε! Άσε τα ακριβά σινιέ που βγάζουν μάτι στην φτώχεια μας κ. Θεοδώρα Τζάκρη! Άσε τα προχωρημένα σεταρίσματα και τις ώρες στο καθρέφτη που σπαταλάς κ. Βούλτεψη μου! Πιάστε και την κ. Παπακώστα και κοιτάξτε να ασχοληθείτε με τίποτα πραγματικά γυναικείο, όπως τους παιδικούς σταθμούς που δεν μπορούν να δεχτούν αρκετά νήπια και υπολειτουργούν και αυτό χάρη στον ηρωισμό των εργαζομένων τους (γυναίκες και αυτές οι περισσότερες), τα ανασφάλιστα παιδιά μας που δεν κάνουν εμβόλια, τα τεστ ΠΑΠ και τις μαστογραφίες που δεν βγαίνουν για να πληρωθούν απ τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών και σε λίγο οι Ελληνίδες θα είναι απλοί αριθμοί σε στατιστικές για την αύξηση των καρκίνων και τόσα άλλα, τις καταθλίψεις που βαράνε ρεκόρ, την ανεργία που κτυπάει τις γυναίκες πιο πολύ απ όλους τις άλλες ομάδες, την απόγνωση τους. Αφήστε τα θιγμένα και τα φεμινιστικά γιατί σας κατηγόρησαν το ντεκολτέ και τα μίνι και γίνατε θέμα στα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ, που εκτός απ τα αφεντικά οι εργαζόμενοι τους φυτοζωούν παλεύοντας για να κάνουν αξιοπρεπώς ακόμα την δουλειά τους. Όσο για τους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ σκασίλα τους να κάνουν fashion police στην Παπακώστα.

Άσχετα από πολιτικές προτιμήσεις, να αγιάσει το στόμα της κ. Αφροδίτης Σταμπουλή του ΣΥΡΙΖΑ, που επειδή δεν είχε προφανώς και την μύγα, η γυναίκα δεν μυγιάστηκε, μόνο είπε πως «εμένα δεν με ενδιαφέρει αν μου γράψουν πως φόρεσα ότι βρήκα. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω κάθε μέρα. Στις εκπτώσεις ντυνόμουν και στις εκπτώσεις θα συνεχίσω να ντύνομαι. Ας μου γράφουν ότι θέλουν». Λαϊκά και θυμοσοφικά; Καθαρός ουρανός, στιλιστικές παρατηρήσεις δεν φοβάται…

(σ.σ: Που ένα παλτουδάκι θέλω να αγοράσω κ. Παπακώστα μου, που με ζακετούλες τη βγάζω όλο το χειμώνα και περιμένω να φτάσουν οι εκπτώσεις στο ξεπούλημα μπας και δε χρειαστεί να τα βγάλω απ τα λεφτά του σούπερ μάρκετ και τη ΔΕΗ και θιγμένη δε θα ένιωθα αν μου έλεγαν να μη ντύνομαι προκλητικά στη δουλειά, για να μη προκαλώ το λαό που δοκιμάζεται, διότι πολύ απλά δε θα το έλεγαν για μένα…)

Keywords
λευτερια, δικαιωματα, θεοδωρα τζακρη, τεστ παπ, μμε, δημαρ, βουλη, τζιν, wild, cavalli, ΠΑΣΟΚ, πακ, εκλογες, σοκ, παπανδρεου, εκπτωσεις, τεστ, fashion, συριζα, δεη, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, μειωση μισθων, εκλογες 2012, ρεπουση, βουλευτες, βγαινουν, μπουφαν, αυτοκινητα, γυναικα, δουλεια, εγκεφαλικο, εσωρουχα, θεμα, μμε, σημαιες, σμυρνη, τεστ, υγεια, φτωχεια, αυξηση, αισθητικη, αλεξανδρα, ανεργια, αντζελα, απλα, ασλανης, γιλεκα, γοβα, δειγμα, δοθηκε, ευη, εδρανα, ευρω, ειπε, εμβολια, ενεργεια, επρεπε, θεοδωρα, κυβερνηση, κυρια, λαθος, λεφτα, μαλλια, ματια, ματι, μεριμνα, μυγα, μηκος, μινι, μπλουζακια, μαρια, νικη, τζιν, νηπια, ομαδα, ουρανος, οικογενεια, ονομα, παιδια, πακ, πιο πολυ, ραχηλ, ρεκορ, ρολο, σουπερ μαρκετ, σοκ, στομα, σουπερ, τεστ παπ, φυσικα, φουντα, χρηστος, ωρες, cavalli, δουλειες, εμφανισεις, fashion, κομματι, κωδικες, μιχαλοπουλος, ομαδες, θελω να, wild, ξεπουλημα
Αναζητήσεις
ντε πιες για γαμο, ντε πιες ρουχα
Τυχαία Θέματα