ΚΑΒΓΑΣ ΔΗΜΑΡ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ… ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Μπορεί να απέχει από την πολιτική, αλλά δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ο λόγος για τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να υπερασπίζεται για το έργο του στο υπουργείο Εσωτερικών.

Εχθές, την αντίδραση του πρώην υπουργού προκάλεσε μία ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για τον αριθμό και τα έξοδα των κρατικών αυτοκινήτων. Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του κόμματος Κουβέλη ανέφεραν ότι το 2006 τα κρατικά αυτοκίνητα ήταν περί τις 57.000

με ετήσιο κόστος 350 εκατ. ευρώ. «Μία από τις πρώτες εξαγγελίες του κ. Ραγκούση ήταν ο ”δραστικός περιορισμός των δικαιούχων κρατικών αυτοκινήτων αλλά έκτοτε, ουδείς έχει πληροφορηθεί τον ακριβή αριθμό οχημάτων που διαθέτει ο κρατικός στόλος, ούτε αν απέδωσαν οι πρωτοβουλίες αυτές και σε ποιο ακριβώς βαθμό», επισημαινόταν στο κείμενο της ερώτησης. Δεν πρόλαβε να περάσει ένα δίωρο και ο πρώην υπουργός, με e-mail που απέστειλε, απάντησε πως με βάση τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2011 (όταν δηλαδή ήταν ο ίδιος υπουργός) κινούνταν 107 κρατικά αυτοκίνητα λιγότερα ενώ είχαν μειωθεί οι δαπάνες συντήρησης κατά 69,5% και οι δαπάνες για καύσιμα κατά 67,1%.

Keywords
Τυχαία Θέματα