ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ…

-εδώ ο κόσμος χάνεται και το Πρωινό μου λούεται στην Κυλλήνη-

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Το τι χαίρομαι που κάνει εκπομπή ο Μάνεσης στον Άλφα! Χαίρομαι γιατί η ζώνη η πρωινή που είχε σταματήσει απ’ τον σταθμό, πραγματικά έλειπε και δη με τόσο καλούς επαγγελματίες. Το τι περνάει όμως ο άνθρωπος δε περιγράφεται! Ένα ο συρφετός των πολίτικων που στρογγυλοκάθονται και φωνάζουν όλοι μαζί, όπως πάντα μακριά από κάθε πολιτισμό τηλεοπτικό και ιστορικό, και δυο οι εμπνευσμένοι του λατρεμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μην τον αφήνουν τα πλήττει.
* «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους

τους παλιούς δεν ξεκινάμε οι ετεροδημότες να ψηφίσουν πολιτικούς» του λέει απ’ τα ΚΤΕΛ ο συνεργάτης, έτσι ή κάπως έτσι δεν το αποστήθισα κιόλας. «Μπα!» αναφωνεί και ο Μάνεσης, «έχεις και ταλέντο στα στιχάκια» του λέει ο Μάνεσης, αλλά πες μας και την είδηση εννοούσε. Και ξανά ο λατρεμένος ρεπόρτερ του λέει «μ’ αεροπλάνα και βαπόρια» μήπως και δεν το θαύμασε αρκετά. «Μας το πες! Μας το πες!» φωνάζει ο άνθρωπος που έχει ενημερωτική εκπομπή να βγάλει και όχι το «Να η ευκαιρία».
* «Μωρό μου έχεις το τέλειο σώμα πάρε και κάνα κιλό ακόμα να κάνεις μπουτάκι». Αυτό μας είπε η Τατιάνα Στεφανιδου πως της λέει ο σύζυγος της Νίκος Ευαγγελάτος γιατί την βρίσκει αδύνατη!
*Αντίθετα ο Ντέμης Νικολαιδης κάνει και καμιά παρατήρηση στη Δέσποινα Βανδή, όταν παίρνει κιλά, δηλαδή ποτέ!
*Όχι, όχι, δεν σχολιάζω! Έπαθα και έμαθα! Τι ήταν σχολιάσω το τραγούδι καραόκε της κ. Σκορδά στο πρωινό του Μέγκα, απ’ την εξωτική Κυλλήνη, όπου για χρόνια πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη; Το κάνα! Το είπα πως τραγουδούσε με τα ποδαράκια ανοιχτά, στην άμμο και τα δίνε όλα ως μια νέα Σερ, τουλάχιστον και η κάμερα έκανε πλάνο κοντινό εκεί που δεν σηκώνει πλάνο, ουτε κοντινό, ουτε μακρινό. Ε! Με σχολίασαν στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη ως αυστηρή και ελαφρώς «λαϊκίστρια», ενώ επειδή έχει κρίση δεν θα χουμε ωραίες εικόνες στην τηλεόραση, αναρωτήθηκαν.
*Μωρέ ωραίες εικόνες να έχουμε, εξετάσεις γυναικολογικές να μην έχουμε, αλλιώς ας μη πηγαίνουν οι παρουσιάστριες στα πλατό. Ας στέλνουν μια σαλπιγγογραφία τους!
*Για αυτό σήμερα η ωραία εικόνα του πρωινού περιλάμβανε τον Ουγγαρέζο να ρεύεται, να φτύνουν το φαγητό που τρώγανε και ξανά μετά να ξαναφτύνουν. Ειδυλλιακή εικόνα όπως και να τη δεις!
*Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα συλλάβανε μάνα γιατί έκλεψε γάλα για το παιδί της και ένα αγόρι στην Κρήτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή έτρωγε κάθε μέρα νερόβραστα και δεν άντεξε ο λεπτεπίλεπτος του.
*Συμπληρώθηκε η ωραία εικόνα συνάδελφοι η ακόμη;
*Επίσης στο Μέγκα έβλεπα ένα απόγευμα πώς φτιάχνεται η αστακομακαρονάδα! Η συνταγή μου έλειπε διότι όσο να ‘ναι, είχα πέντε έξι αστακουδάκια και τα λυπόμουν να τα πετάξω!
*Ανυπομονώ για μια συνταγή με χαβιάρι, διότι το ‘χω και μου βρωμίζει το ψυγείο! (μαύρο χαβιάρι ε; όχι μπρικ και αηδίες!).
* Δείτε την ατέλειωτη λίστα των πανομοιότυπων δηλώσεων όπως την κατέγραψε το Business Insider.
*Το Ενημέρωση 24 κάθισε και μέτρησε πόσοι α
Keywords
Τυχαία Θέματα