Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Την πίστη για πρόκριση της Εθνικής στο ματς με τους Ρώσους εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Την πίστη του στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία που θα κρίνει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

«Το παιχνίδι των Ρώσων το γνωρίζουμε

πολύ καλά και το έχουμε αναλύσει. Εχω διαβάσει ότι η ελληνική ομάδα δεν ήταν καλά διαβασμένοι στα προηγούμενα ματς. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πήρε μαζί του τρία dvd, ένα για κάθε ομάδα. Επίσης, δώσαμε σε κάθε ποδοσφαιριστή ένα φάκελο με τα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη. Είδαμε κάποια παιχνίδια της Ρωσίας, ξέρουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν πρόκειται να αλλάξει, δεν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό. Αποτελείται από ικανούς τεχνικά ποδοσφαιριστές, από τη μέση και μπροστά. Είναι μία ομάδα που οι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους, έχει αυτοματισμούς. Υπάρχει μια μεγάλη συνοχή. Είναι μία δυνατή ομάδα στις αντεπιθέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζουμε το παιχνίδι των Ρώσων και είναι στο χέρι μας να εξουδετερώσουμε αυτά τα όπλα. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και να ψάξουμε το γκολ.

Στον αμυντικό τομέα πρέπει να είμαστε πιεστικοί. Να μην αφήσουμε κενούς χώρους και να εξουδετερώσουμε το παιχνίδι τους. Το αμυντικό κομμάτι, όμως, είναι ένα πράγμα. Υπάρχει και το επιθετικό. Πρέπει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να ψάξουμε όλες τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Ξέρω την ομάδα που θα κατεβάσω. Θα το δείτε αύριο (Σάββατο). Δεν μπορώ να πω πως θα παίξω αύριο. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να μάθετε (δημοσιογράφοι), αλλά πρέπει να καταλάβετε και εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα