Ιστορίες θερινής μεταγραφικής τρέλας

12:23 2/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Το matrix24.gr θυμάται τις 5 χαρακτηριστικές μεταγραφικές… βόμβες που δεν έσκασαν ποτέ. Από τον Ρονάλντο και τον Ροναλντίνιο μέχρι τον Βιέρι και τον Φίγκο.

Ο Ρονάλντο και ο Πανιώνιος

Το καλοκαίρι του 2009 έσκασε ξάφνου η είδηση ότι ο Πανιώνιος πάει να ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου και να φέρει στη χώρα μας τον Ρονάλντο!

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν δει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στην Πλάκα να συντρώγει με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Οπως καταλάβατε, το όλο θέμα δεν υπήρξε ποτέ και ο Βραζιλιάνος ουδέποτε ήρθε στην Ελλάδα. Τουλάχιστον για τον Πανιώνιο…

Ο Ροναλντίνιο και οι «αιώνιοι»

Κάτι ο Ολυμπιακός, κάτι ο… Βλάσης Τσάκας, ο Ροναλντίνιο έχει… έρθει ουκ ολίγες φορές στη χώρα μας. Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος έχει επισκεφτεί την Ελλάδα (και τα μπουζούκια), αλλά ουδέποτε ήρθε για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ή αυτή του Ολυμπιακού όπως είχε γραφτεί κάποτε.

Ο Φίγκο στον Ολυμπιακό

Αυτό το σενάριο ήταν τόσο προχωρημένο που υποτίθεται ότι είχαν τυπωθεί και φανέλες του Ολυμπιακού με το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Η συγκεκριμένη περίπτωση απασχόλησε τα αθλητικά Μέσα προς το τέλος της καριέρας του Πορτογάλου. Ουδέποτε υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση για το θέμα, ενώ ερωτηματικό παραμένει τι… απέγιναν οι φανέλες με το όνομα του Φίγκο.

Ο Ρεμπρόφ και ο… Πανηλειακός

Το καλοκαίρι του 1999 γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός αποκαλύπτει πως ο Πανηλειακός είναι έτοιμος να κλείσει τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Η είδηση-βόμβα μέσα σε λίγες ώρες αποδείχθηκε… ανέκδοτο, αφού ο Ουκρανός φορ ουδέποτε δέχθηκε κρούση από τον Πανηλειακό. Για λίγο, όμως, προκάλεσε αναταραχή στην αθλητική επικαιρότητα.

Ο Βιέρι της …Αρκαδίας

Ο Αστέρας Τρίπολης ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία και οι ιδιοκτήτες του θέλουν να κάνουν τη μεταγραφική υπέρβαση. Το όνομα που ακούστηκε γνωστό: Κρίστιαν Βιέρι. Η αλήθεια είναι ότι οι Αρκάδες ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Ιταλού επιθετικού, ωστόσο δεν προχώρησε. Πάντως, ουδέποτε ο Βιέρι ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τρίπολη, όπως είχε ακουστεί τότε.

Keywords
Τυχαία Θέματα