Ξαναζωντανεύει στις μνήμες

Ένα σόου-αφιέρωμα στον Μάικλ Τζάκσον έχει εντάξει στο πρόγραμμά του το Cirque du Soleil, το οποίο έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στο Λος Άντζελες, ενώπιον πολλών προσωπικοτήτων (βίντεο).

Η παράσταση έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά από σχόλια όπως: «Η παράσταση μας υπενθύμισε ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ιδιοφυΐα», ή ότι, «Ο Μάικλ Τζάκσον ζωντανεύει ξανά στις μνήμες των ανθρώπων. Ακόμη κι εκείνοι που δεν είχαν την τύχη να τον δουν από κοντά τώρα μπορούν

γιατί το Cirque du Soleil θα περιοδεύσει σε όλον τον κόσμο».

Ανάμεσα σε εκείνους που το παρακολούθησαν ήταν η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, οι γιοί του και η κόρη του, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, τα αδέλφια του, ο Σπάικ Λι, ο Ρομπέρτο Καβάλι και πολλοί άλλοι.

Ωστόσο τον θρίαμβο του Τσίρκου ήρθε να σκιάσει το ίδιο βράδυ, το δυστύχημα στο οποίο η 31 ετών ακροβάτιδα Σάρα Γκιγιάρ Γκιγιό, έχασε τη ζωή της, στην τελική σκηνή, πέφτοντας στο κενό από ύψος 50 ποδών.

Σημειώνεται πως το Cirque du Soleil, είχε τιμήσει προ 20μήνου τον Michael Jackson με την παράσταση «The Immortal World Tour», η οποία έφτασε ως τα βάθη της Ασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα