Ισά: Ο Μήτρογλου θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι

Σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, ο Πιέρ Ισά αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Η ουσία των όσων ειπώθηκαν είναι πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν πρόκειται να πωληθεί, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με Ατλέτικο και Αρσεναλ για τους Ρομπέρτο και Κάμπελ, δύσκολα θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις στη χειμερινή περίοδο (εκτός αν φύγει

κάποιος, οπότε θα αντικατασταθεί), ενώ το επόμενο καλοκαίρι θα γίνουν σαφώς λιγότερες -από τις 18 του προηγούμενου- μεταγραφές.

Οσον αφορά στον Μίτσελ, ο Ισά ξεκαθάρισε πως με τον Μίτσελ δεν τέθηκε θέμα και είχε τη στήριξη από όλους στον Ολυμπιακό και φυσικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, είπε για τον Μήτρογλου: «Η ομάδα έδειξε στον Μήτρογλου ότι τον εμπιστεύεται, για αυτό και του ανανέωσε το συμβόλαιο τον περασμένο Γενάρη, σε μία ανύποπτη στιγμή. Είναι το νούμερο ένα στην επίθεση από την έναρξη της φετινής σεζόν, καθώς του εμπιστευτήκαμε τη θέση του βασικού σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Δεν πήραμε άλλον παίκτη στη θέση του γιατί είχαμε τη σιγουριά πως μπορεί να ανταπεξέλθει και μας δικαιώνει για την επιλογή μας. Δικαιώνει, επίσης, τον εαυτό του και το ταλέντο του. Απολαμβάνει αυτό που κάνει, απολαμβάνει που παίζει και σκοράρει, απολαμβάνει που είναι βασικός. Και ανταποδίδει αυτά που του δώσαμε. Έχουμε δεχθεί κρούσεις για τον Μήτρογλου, είναι φυσιολογικό αυτό. Θέλουμε, όμως, να τον κρατήσουμε στην ομάδα μας όσο πιο πολύ γίνεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ισά. Για την περιβόητη ρήτρα των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Μήτρογλου, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016, υπογραμμίστηκε πως «αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι ότι ο Κώστας αισθάνεται πολύ χαρούμενος που παίζει στον Ολυμπιακό και εμείς πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Αυτό που μετράει για μας είναι η πολύ καλή σχέση που έχουμε μαζί του. Δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα αυτή η συζήτηση για τη ρήτρα. Αν έρθει κάποια στιγμή αυτή η ώρα, καλώς. Αλλά δεν έχει κάποιο νόημα για να το συζητάμε τώρα. Μια ρήτρα ενεργοποιείται όταν το θέλει ο σύλλογος και ο παίκτης. Οπότε τώρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα για ενδεχόμενη μεταγραφή, ούτε έχει νόημα να συζητάμε για αριθμούς. Αν ένας σύλλογος θέλει έναν ποδοσφαιριστή, πάει στην ομάδα και τον ίδιο τον παίκτη προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής. Τώρα, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο».

Και ολοκλήρωσε: «Το σίγουρο είναι πως μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον ο Μήτρογλου θα παραμείνει εδώ μαζί μας στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε και παραπάνω. Αποκλείεται να γίνει οτιδήποτε τον Ιανουάριο. Όπως και για οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή!»

Keywords
Τυχαία Θέματα