Και για εκβίαση κατηγορείται ο νέος εμπλεκόμενος με τη Χ.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπο που αναφέρεται ρητά στην κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Γ» ως «πυρηνάρχης του Πειραιά»,ενώ υπάρχουν και διάλογοι στη δικογραφία για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα ο προστατευόμενος μάρτυρας έχει καταθέσει για τον κατηγορούμενο ότι :«Μία νύχτα με τον πυρηνάρχη του Πειραιά (που τον λένε ………μάλλον …..)

μπήκαμε μετά από διαταγή του Πατέλη, περί τα τέλη Ιουνίου 2012, παράνομα σε σπίτι μεταναστών (μονοκατοικία), κοντά στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια, μαζί με 15 ακόμα άτομα (δύο διμοιρίες τις ονομάζαμε, στις οποίες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Ρουπακιάς, ο …….. με τηλέφωνο 698…….., ο Γ.Τ, ο ……., το δεξί χέρι του Πατέλη, ο …….. του οποίου δεν ξέρω άλλα στοιχεία και ο ……., η μητέρα του οποίου ήταν υποψήφια Βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας) και με διάφορα αντικείμενα (μαχαίρια, glop, καπνογόνα) τους προκαλέσαμε σωματικές βλάβες. Μετά από δύο ημέρες, ενημέρωσα το Λοχαγό μου (το βουλευτή Γερμένη) και δέχθηκα τα συγχαρητήρια του για την επιχείρηση.

»Με εντολή του Λαγού και εν συνεχεία του Πατέλη, τον Ιούνιο ή Ιούλιο του 2012, πηγαίναμε σε καταστήματα, τα οποία διατηρούσαν μετανάστες και πωλούσαν μεταχειρισμένα κινητά και γενικά καταστήματα πώλησης παραδοσιακών ειδών της χώρας καταγωγής τους, και τους απειλούσαμε προκειμένου να τα κλείσουν, με αποτέλεσμα τα τρία από τα τέσσερα να κλείσουν. Στις εφόδους που διατασσόμουν να κάνω ο Πατέλης μας έλεγε να μην φοβόμαστε, γιατί η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη και δεν επενέβαινε».

Keywords
Τυχαία Θέματα