ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ
Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 – 16 Σεπτεμβρίου).
Κριός
Μεγαλοφυείς ιδέες ή εγωισμός που σπάει και τα μπετά; Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση, να μου απαντήσεις Κριέ! Διότι στις 10/9, Δευτέρα όπως όλα τα κακά, ο Ήλιος κι ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο πού; Στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα, στην εργασία. Έξοχα; Έξοχα, πόσο δε μάλλον που όλο αυτό τετραγωνίζεται από τον υπερβολικό Δία. Την προβολή σου, λοιπόν, δεν θα πρέπει να την κυνηγήσεις με μεγαλοστομίες, αλλά με πρωτότυπη σκέψη και καινοτόμες ιδέες που θα παρουσιαστούν σε πνεύμα συναδελφικότητας και συνεργασίας. Μη με κοιτάς έτσι! Εάν κάτι τέτοιο σου φαίνεται βουνό, εδώ είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, στις 13/9, να κάνει τις παλαβομ…εεχμ, τις εκκεντρικές, πρωτοποριακές ιδέες σου αρεστές σε όλους. Πώς το έλεγε η Υβόν Σανσόν στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε»; «Πάμε να καταπλήξουμε τα πλήθη!»
Ταύρος
Το ότι ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στην Παρθένο στις 10/9, από μόνο του «κακό συναπάντημα» δεν το λες. Σε κάνει να φλερτάρεις εύγλωττα και έξυπνα, και να συνειδητοποιείς κάτι που πάντα σε αναζωογονεί: τη χαρά της ίδιας της ζωής. Όταν όμως η ανωτέρω σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, κινδυνεύεις να πεις και να υποσχεθείς πράγματα (και θάματα!) που διόλου δεν τα εννοείς. Προσοχή λοιπόν, να μην τσαλακώσεις το ερωτικό σου image, διότι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 13 δημιουργεί ευχάριστες ηλεκτρικές εκκενώσεις μεγάλης ισχύος στον ερωτικό τομέα, που είναι κρίμα να σε βρουν χωρίς ταίρι.
Δίδυμοι
«Λοιπόν, αυτή εδώ η μεσοτοιχία θέλω να φύγει, και στη θέση της θα μπει πολύχρωμο βιτρώ-ή μήπως ένα τραπέζι για πινγκ πονγκ;» Τέτοιες και άλλες θα είναι οι σκέψεις σου, Δίδυμε, με Ήλιο και Ερμή στις 10/9 να συναντώνται σε σύνοδο στον 4ο οίκο σου που συμβολίζει …τα του οίκου σου. Δραματικές αλλαγές, οι οποίες χαλαρά μπορούν να καταλήξουν σε φιάσκο, μιας και, μην ξεχνιόμαστε, ακόμα παίζει το τετράγωνο με το Δία. Ε, όσο να μην πεις, λίγο μπαρόκ, λίγο ροκοκό, Δίας είναι αυτός, θα το πετάξει κάπου σαν πινελιά! Τα καλά όμως, α) κόποις κτώνται και β) τα φέρνει στις 13/9 το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού. Ό,τι κουλαμάρα έκανες τελευταία και τη θεώρησες το ερωτικό σου Βατερλώ, ήρθε η ώρα να αποδειχθεί ότι ήταν η καλύτερη ιδέα ever.
Καρκίνος
Και πάνω που Ερμής και Ήλιος συναντώνται στο ορθολογιστικό ζώδιο της Παρθένου (10/9) κι έχουμε κι εμείς ελπίδα να αφήσετε για μια φορά το συναίσθημα έξω από την επικοινωνία και τις δοσοληψίες σας, τσουπ!η σύνοδος τετραγωνίζεται από το Δία, και γίνεται της υπερβολής το ανάγνωσμα. Προσπάθησε να μην πεις περισσότερα από όσα εννοείς, να μην υποσχεθείς περισσότερα από όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις και να μην πιστέψεις ό,τι δεν συνοδεύεται από πράξεις ή χειροπιαστές αποδείξεις. Στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μιλά για ουρανοκατέβατα χρήματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και την
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Και τώρα, κύριε Λαζόπουλε;
- Tεστ γνώσεων και δεξιοτήτων για 650.000 δημοσίους υπαλλήλους
- Με βροχές αρχίζει η εβδομάδα - Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων
- Όταν ο Γέροντας Παΐσιος μιλούσε με παραβολές
- Η αποδοχή της Χρυσής Αυγής
- Απεργία καθηγητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με άγνωστη διάρκεια
- Απολύσεις εδώ και τώρα στο Δημόσιο – 35.000 βλέπουν την πόρτα λόγω τρύπας 2,5 δισ. ευρώ
- Νέα επίσχεση εργασίας από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ
- Step by step: Το τέλειο ίσιωμα με πιστολάκι
- 2ο Καραγκούνικο Αντάμωμα: Η μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στα Τρίκαλα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Matrix24

- Τελευταία Νέα Matrix24
- ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ
- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
- Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ 30 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΤ
- ΨΗΛΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
- ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ
- Ν. ΑΦΡΙΚΗ: ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ
- ΝΙΓΗΡΙΑ: ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 137 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ
- Εντός της εβδομάδας στη Βουλή η δικογραφία για την έφοδο της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα
- «Ανοιχτοί» οι Αφγανοί Ταλιμπάν σε μια εκεχειρία
- Εξακολουθεί η διχάζει η δηλητηρίαση Αραφάτ
- Καιρός : Η πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. για σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου
- Μέτρα ύψους 30 δισ. προανήγγειλε ο Ολάντ
- Χρυσοθήρες και... νεκροθάφτες
- Κόβονται τα τραπεζικά μπόνους
- Δεν συφμώνησαν ακόμα στα μέτρα, Ενστάσεις τρόικας για 2 δισ. ευρώ